Beruházási rendeletAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Beruházási rendelet-ről van szó. A Beruházási rendelet-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Beruházási rendelet-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Beruházási rendelet-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Beruházási rendelet-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Beruházási rendelet-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Alapadatok
Cím: Rendelet a nyugdíjalapok, a haláleseti alapok és a kis biztosítótársaságok biztonsági eszközeinek befektetésérl
Rövid cím: Beruházási rendelet
Elz cím: Rendelet a biztosítótársaságok kötött eszközeinek befektetésérl
Rövidítés: AnlV
Típus: Szövetségi rendelet
Hatály: Német Szövetségi Köztársaság
Jogi kérdés: Biztosítási törvény
Referenciák : 7631-11-6
Eredeti változat: 2001. december 20.
( Federal Law Gazette I, 3913. o. )
Hatályos: 2002. január 1
Utolsó átdolgozás: 2016. április 18.
( Federal Law Gazette I, 769. o. )
Az
új változat hatálybalépése :
2016. április 22
Utolsó változtatás: 2020. július 10-i 4 G. Cikk
( Federal Law Gazette I, 1633., 1636. o. )
Az
utolsó módosítás hatálybalépésének dátuma :
2020. július 17 (2020.
július 10-i 5G. Cikk)
GESTA : D061
Kérjük, vegye figyelembe az alkalmazandó jogi változatra vonatkozó megjegyzést .

A befektetési rendelet egy német szövetségi rendelet, amely meghatározza a biztosítótársaságok kötött eszközei befektetési alapelveit. Ennek során meghatározza a német biztosításfelügyeleti törvény 124. szakaszát . Hét bekezdésbl, valamint a záró és záró képletbl áll.

2015. február 26-án a szövetségi kabinet elfogadta a 2016. április 22-én hatályba lépett módosítási tervezetet.

Lásd még

Web link

Egyéni bizonyíték

  1. https://www.cash-online.de/versicherungen/2015/anlageverordnung/236431

Opiniones de nuestros usuarios

Emma Gábor

Ez egy jó cikk a Beruházási rendelet_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Emil Baranyi

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Beruházási rendelet, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Beruházási rendelet., Ez egy jó cikk a Beruházási rendelet

Michael Kántor

Ebben a Beruházási rendelet szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni