Berreiter AnnaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Berreiter Anna-ről van szó. A Berreiter Anna-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Berreiter Anna-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Berreiter Anna-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Berreiter Anna-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Berreiter Anna-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Berreiter (* 1999. szeptember 3. ) német fülhallgató .

Karrier

Anna Berreiter egy sport katona él és Bischofswiesenben . Az RC Berchtesgaden-hez indult , ahol Patric Leitner képezte Martin Schwab tizenéves koráig.

Ifjúsági és junior nk

Berreiter végigjárta a különböz nemzetközi versenyosztályokat a szánkósportban. 2015 decemberében debütált a Youth A World Cup -on, Königssee-i pályáján . Ötszörös német sikerben azonnal feljutott a dobogóra, és csak Tina Müller vereségét kellett beismernie. Miután Iglsben a kilencedik helyen végzett , megnyerte a szezon másik két versenyét Altenbergben és Oberhofban . A következ 2016/17-es szezonban bejutott a Junior Világkupára. Az els évadban a korosztályban Berreiter nem tudta teljes mértékben megfelelni az elz év teljesítményének. A szezon elején 16. lett Igls-ben, ötödik és hatodik a szezon következ két versenyén Oberhofban és Winterbergben . Az összesített rangsorban a 18. helyet szerezte meg. Az oberhofi verseny egyben a junior Európa-bajnokság is volt, ahol szintén ötödik lett.

A 2017/18-as szezon sokkal sikeresebb volt. Berreiter az ötödik helyen végzett, és két futammal Oberhofban kezdte a szezont, a következ koenigssee-i futamon Jessica Tiebel mögött elször a korcsoportban a második helyen és a dobogón állt. A harmadik helyen megismételte a dobogós pozíciókat az Igls-i negyedik és ötödik futamon. Az idény utolsó versenyén Winterbergben, amely Európa-bajnokságként is szerepelt, Berreiter a hatodik lett. A világbajnokság összesített ranglistáján Cheyenne Rosenthal és Lisa Schulte mögött harmadik lett . Az Altenbergben zajló 2018-as könnyfutó junior világbajnokságon a gyengébb els menet miatt az ötödik helyen végzett érem társkedvenceként hiányzott a dobogóról. A második menetben csak Jessica Tiebel volt gyorsabb, mint mindkét versenyében a legjobb id, hazai pályáján Berreiternél. Nagyon sikeresen indult az utolsó junior fedett idény. A versenyek Park City , Berreiter nem csak megnyerte a két lány futam , de megnyerte mindkét versenyen a csapat váltó mellett Moritz Bollmann és a páros Hannes Orlamünder és Paul Gubitz . Aztán a második lett Calgaryban Hannah Prock mögött, és ismét nyert a csapatváltóval , ezúttal Bollmann helyett David Nösslerrel . A St. Moritz Berreiter végzett a harmadik mögött Verena Hofer és ipatova Vtola . Ez volt a junior Európa-bajnokság is. A csapatváltóban Nössler, Orlamünder és Gubitz mellett elnyerte a címet. A korosztály legutóbbi vb-versenyén Winterbergben hetedik lett. Az orosz Tatjana Zwetowa és Jessica Degenhardt mögött harmadik lett az összesített rangsorban.

A világkupa kezdetei

Lemondása után Tatjana Hüfner és a terhességgel összefügg hiányában a Natalie Geisenberger és Dajana Eitberger , a 2019/20 évadban sokkal korábban és radikális változást a német ni csapat, mint a tervezett. A kiemelt Julia Taubitz mellett a fiatal versenyzk, Jessica Tiebel, Cheyenne Rosenthal és Berreiter beköltöztek a vb-csapatba. A hagyományos szezonnyitón Iglsben els számában egy számjegy pozíciót tudott elérni a hetedik hellyel, és csak egy helyezéssel mulasztotta el a díjátadót. A szezon második versenye Lake Placidban nem sikerült annyira jól . A pályán, amelyen a fiatal német versenyzk ritkán versenyeznek, és ezért kevés tapasztalattal rendelkeznek, az els távon csak a 17. helyet érte el. A második menet tizenegyedik legjobb idejével Berreiter a 15. helyre tudott feljutni, és így kvalifikálta magát els sprintversenyére, amelyben tizenegyedik lett.

Az idény harmadik versenye eltt Whistlerben Berreiternek újoncként kellett kvalifikálnia magát a Nemzetek Kupájába, mivel az elz versenyekhez hasonlóan nem volt elegend pont. Itt nyerte meg els nemzetközi versenyét az A-osztályban, és képes volt felülmúlni az itt sokkal tapasztaltabb észak-amerikaiakat. A következ vb-versenyen Berreiter az els menet után a második helyet szerezte meg Tatiana Iwanowa mögött, és az orosz mögött viharos második menetben tudta megvédeni. Tehát már harmadik dobogós helyezést ért el harmadik világkupa-versenyén és ezáltal a világklasszison. Az ezt követ sprintversenyen ötödik hellyel igazolta teljesítményét. Els világkupa-gyzelmét 2020. február 2-án ünnepelte az oberhofi világkupán. A szezon végén Königssee-ben ismét nyert. Els világkupa-idényében az összetett negyedik lett.

A következ 2020/21-es szezonban Geisenberger és Eitberger visszatért a német válogatottba, ahonnan Tiebel idközben önként távozott. Így egy jelölt volt több, mint hely. Berreiter a visszatér kettvel és Rosenthallal három megüresedett helyért küzdött, amelyek közül Geisenberger gyorsan bebiztosította az elst, valamivel késbb pedig Eitbergert a másodikat. A szezon els trimeszterének helyezéséért folytatott utolsó párharcban Berreiter végül a 2020-as német bajnokságon veszített Rosenthal ellen . Az Igls I, az Altenberg és az Oberhof vb-állomásokon Rosenthal volt az elnyben részesítve, Berreiter visszatért a Winterberg-i világkupára, ahol meglehetsen vegyes teljesítményt mutatott a 9. (klasszikus tudományág) és a 13. (sprint) helyezéssel; jó negyedik helyet értek el a hazai világkupán, Königssee-ben. Egy elmulasztott siguldai verseny után, amelyen csak a 17. helyet szerezte meg, és a 20. helyet foglalta el a 2021-es Európa-bajnokság rangsorában (az U23-as rangsor 4. helye). Az Oberhof II Világkupa állomáson a harmadik hely megszerezte a szezon els világkupakiadóját. 223 ponttal végül a 19. helyet érte el a világkupa összesített rangsorában. Miután Rosenthal még egy esélyt Igls, Berreiter jelölték a világbajnokságon a Königssee. Ott sikerült meggyznie, akárcsak a világbajnokságon. Miután Taubitz mögött, valamint Eitberger és Geisenberger eltt meglep módon megszerezte az ezüstérmet a sprintversenyen, csapattársai mögött a klasszikus szakágban negyedik lett, és megvédhette U23-as világbajnoki címét.

sikerek

Junior világbajnokság

Junior Európa-bajnokság

Német bajnokság

Összességében vb

évad hely Pontok
2019/20 04 637
2020/21 19-én 223

Világkupa-gyzelmek

Nem. dátum hely vonat
1. 2020. február 2 NémetországNémetország Oberhof Oberhof szánkópálya
2. 2020. február 29 NémetországNémetország Königsse Kombinált mjégpálya a Königssee-nél

web Linkek

Commons : Anna Berreiter  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Berreiter nyer két Junior Világkupán. Letöltve: 2019. december 2 .
  2. Három gyzelem. Letöltve: 2019. december 2 .
  3. Anna Berreiter ers az els Luge Világkupán - Rodelclub Berchtesgaden eV . Hozzáférés ideje : 2019. december 2 .
  4. A 20 éves Anna Berreiter els vb-gyzelme. In: sz.de. 2020. február 2., hozzáférés: 2020. február 2 .
  5. Az Eggert / Benecken és Taubitz szánkópáros kitisztul. In: Sportschau. 2020. február 29., hozzáférés: 2020. május 5 .
  6. Thomas Gröbner: Varázslat a Königsee-ben. In: SZ.de. 2021. január 29., hozzáférés: 2021. február 14 .

Opiniones de nuestros usuarios

Valeria Szegedi

Végre egy cikk a Berreiter Anna, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Berreiter Anna

Georgina Kulcsár

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Berreiter Anna szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Melitta Szücs

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Berreiter Anna

Adrien Bódi

A Berreiter Anna szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Berreiter Anna szóló cikk teljes és jól elmagyarázott