Az onkológia évkönyveiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Az onkológia évkönyvei-ről van szó. A Az onkológia évkönyvei-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Az onkológia évkönyvei-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Az onkológia évkönyvei-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Az onkológia évkönyvei-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Az onkológia évkönyvei-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az onkológia évkönyvei

leírás Lektorált folyóirat
Szakterület Orvostudomány és onkológia
nyelv angol
kiadó Elsevier ( Hollandia )
Els kiadás 1990
A közzététel gyakorisága 12 szám évente
Webes link A folyóirat weboldala
ISSN (nyomtatott)

Annals of Oncology , vagy Ann. Oncol. , tudományos folyóirat, amelyet az Elsevier Verlag (korábban Oxford University Press Verlag) jelentetett meg. A folyóirat jelenleg évente tizenkét alkalommal jelenik meg. A rákkutatás minden területérl származó munkákat publikálnak.

Az impakt faktor 2016 -ban 11,86 volt. Az ISI Web of Knowledge statisztikái szerint ezzel a hatástényezvel rendelkez folyóirat a tizedik helyet foglalja el az onkológiai kategória 217 folyóirata közül .

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A folyóirat weboldala ; Letöltve: 2013. szeptember 18.
  2. 2016 Journal Citation Reports, Science Edition (Thomson Reuters, 2017).

Opiniones de nuestros usuarios

Nora Sütő

A Az onkológia évkönyvei szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Az onkológia évkönyvei szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Blanka Urbán

Köszönöm ezt a bejegyzést a Az onkológia évkönyvei, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Az onkológia évkönyvei, pont erre volt szükségem.

Gertrud Szalai

A Az onkológia évkönyvei szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Eniko Horváth

Nagyszerű poszt a Az onkológia évkönyvei., Nagyszerű poszt a Az onkológia évkönyvei.