Annay-sur-SereinAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annay-sur-Serein-ről van szó. A Annay-sur-Serein-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annay-sur-Serein-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annay-sur-Serein-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annay-sur-Serein-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annay-sur-Serein-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annay-sur-Serein
Annay-sur-Serein (Franciaország)
Annay-sur-Serein
vidék Bourgogne-Franche-Comté
Osztály Yonne
Kerület Avallon
Kanton chablis
Közösségi társulás Serein
Koordináták 47 ° 44 '  N , 3 ° 58'  E
magasság 161-278 m
terület 27 km 2
Lakosok 219. (2017. január 1.)
Nép srség 8 lakos / km 2
Irányítószám 89310
INSEE kód

Annay-sur-Serein egy francia település 219 lakosa (a január 1-2017) a Yonne osztály a Bourgogne-Franche-Comté régió (mieltt 2016 Bourgogne ) Kelet- Franciaországban . Az önkormányzat tartozik a kerületben Avallon és a kanton Chablis ( Noyers 2015-ig ).

földrajz

Annay-sur-Serein körülbelül 34 kilométerre található kelet-délkeletre Auxerre am Serein-tl . Annay-sur-Sereint a szomszédos közösségek veszik körül északon és északkeleten Yrouerre , északkeleten Fresnes és Sambourg , délen és keleten Noyers , nyugaton és délnyugaton Sainte-Vertu , nyugaton pedig Môlay .

Népességfejldés

év 1962 1968 1975 1982 1990 1999 2006 2013
Lakosok 277 242 567 264 259 264 248 236
Forrás: Cassini és INSEE

tereptárgyak

  • Saint-Pierre templom
  • Híd a Serein felett

web Linkek

Commons : Annay-sur-Serein  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Stella ádám

Nagy felfedezés ez a cikk a Annay-sur-Serein és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Annay-sur-Serein és az egész oldal

Imola Ambrus

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Annay-sur-Serein

Aranka Lőrincz

Ez egy jó cikk a Annay-sur-Serein_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Blanka Sági

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Annay-sur-Serein_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.