Annay (Pas-de-Calais)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annay (Pas-de-Calais)-ről van szó. A Annay (Pas-de-Calais)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annay (Pas-de-Calais)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annay (Pas-de-Calais)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annay (Pas-de-Calais)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annay (Pas-de-Calais)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annay
Annay címer
Annay (Franciaország)
Annay
vidék Hauts-de-France
Osztály (sz.) Pas de Calais (62)
Kerület Lencse
Kanton Lencse
Közösségi társulás Lens-Liévin
Koordináták 50 ° 28 '  N , 2 ° 53'  E
magasság 21-44 m
terület 4,33  km²
Lakosok 4377 (2018. január 1.)
Nép srség 1.011 lakos / km²
Irányítószám 62880
INSEE kód
Weboldal https://www.annaysouslens.fr/

Annay városháza

Sablon: Infobox önkormányzat Franciaországban / karbantartás / más címer a Wikidatában

Annay (szintén: Annay-sous-Lens ) egy francia faluban a 4377 lakosú (január 1-tl 2018) a tanszék a Pas-de-Calais a régióban Hauts-de-France . Tartozik a kerületben a Lens , a Kanton Lens és a közössége d'agglomération de Lens-Liévin .

földrajz

Az önkormányzat banlieue- ként található Lens-tl mintegy öt kilométerre északkeletre . A Loison-sous-Lens-t észak -Pont-à-Vendin , északkeleten Estevelles és Carvin , délkeleten Harnes , délnyugaton Loison-sous-Lens és nyugaton Vendin-le-Vieil veszi körül a szomszédos települések. .

Annayt északkeleten a csatornázott Deûle folyó határolja.

Népességfejldés

év 1962 1968 1975 1982 1990 1999 2006 2011
Lakosok 5,064 5,236 5,139 4,862 5.132 4,718 4,432 4,246

Látnivalók

  • az egykori Fosse 24-25 sz. kollégium az UNESCO Világörökség részét képez " Észak-francia szénbányászati medence " része.
  • 1958-ból származó Saint-Amé templom, amelyet azután építettek át, hogy az elz templom a világháborúban elpusztult
  • Háborús temet
  • az elhagyott protestáns templom

Személyiségek

  • Max Immelmann (18901916) német vadászpilóta Annay saját légvédelmével leltt

web Linkek

Commons : Annay  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Eva György

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Annay (Pas-de-Calais)

Mate Bencsik

A Annay (Pas-de-Calais) szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Annay (Pas-de-Calais) szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.