Annay-la-CoteAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annay-la-Cote-ről van szó. A Annay-la-Cote-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annay-la-Cote-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annay-la-Cote-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annay-la-Cote-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annay-la-Cote-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annay-la-Cote
Annay-la-Côte (Franciaország)
Annay-la-Cote
vidék Bourgogne-Franche-Comté
Osztály Yonne
Kerület Avallon
Kanton Avallon
Közösségi társulás Avallon, Vezelay, Morvan
Koordináták 47 ° 32 '  N , 3 ° 53'  E
magasság 160-357 m
terület 12,92 km 2
Lakosok 348. (2017. január 1.)
Nép srség 27 lakos / km 2
Irányítószám 89200
INSEE kód
Weboldal http://www.annay-la-cote.com/

Kilátás Annay-la-Côte-ra

Annay-la-Cote egy francia faluban 348 lakossal (január 1-tl 2017-ig) az az osztály Yonne a régióban Bourgogne Franche-Comté . Tartozik a kerületben Avallon és Kanton Avallon .

földrajz

Annay-la-Côte körülbelül 43 kilométerre dél-délkeletre található Auxerre-tl . Annay-la-Côte körül a szomszédos közösségek Précy-le-Sec , az északi és észak-nyugati, Lucy-le-Bois keleti és észak-keleti, Étaule a délkeleti, Annéot a déli, Tharot a nyugati és Girolles a nyugati és észak-nyugati.

Népességfejldés

év 1962 1968 1975 1982 1990 1999 2006 2013
Lakosok 229 228 328 389 340 338 356 340
Forrás: Cassini és INSEE

tereptárgyak

  • Saint-Marcel templom

Személyiségek

  • Jean-Bernard Rousseau ( Scubilion testvér , 17971867), a keresztény iskolák testvéreinek vallása , 1989-ben boldoggá avatva a Reunion-szigeten

web Linkek

Commons : Annay-la-Côte  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Olga Gáspár

Nagyszerű poszt a Annay-la-Cote., Nagyszerű poszt a Annay-la-Cote.

Dalma Szatmári

Meglepett ez a cikk a Annay-la-Cote, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Annay-la-Cote

Szabolcs Tamás

Örömmel találtam ezt a cikket a Annay-la-Cote., Örömmel találtam ezt a cikket a Annay-la-Cote.

Peter Csordás

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Annay-la-Cote., Helyes