AnnawerkAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annawerk-ről van szó. A Annawerk-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annawerk-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annawerk-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annawerk-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annawerk-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annawerk egy település város Ilmenau a Ilm kerületben a Türingia .

elhelyezkedés

Annawerk 1,5 kilométerre Gräfinau-Angstedt-tl délre, körülbelül 410 méterrel a tengerszint felett, a Wohlrose és az Ilm összefolyása mellett . Annawerk a Kreisstraße 53- on keresztül érhet el Gehren és Gräfinau-Angstedt között. A korábbi malom csatorna a Wohlrose egyszer etetni a porítómalom majd a Annawerk relé gyári vízzel energia. Ma (2020) száraz. Az Anna m további házakat és udvarokat is tartalmaz.

történelem

Az Annawerk relégyárat 1990-ben állították le.

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Wolfgang Kahl : Türingiai városok és falvak els említése. Kézikönyv. Rockstuhl Kiadó, Bad Langensalza 2010, ISBN 978-3-86777-202-0

Opiniones de nuestros usuarios

Zoltan Gyarmati

A hozzám hasonlók számára, akik a Annawerk keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Vilma Szilágyi

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Annawerk szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Csilla Baráth

Meglepett ez a cikk a Annawerk, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Annawerk

Adam Marton

Nagyszerű poszt a Annawerk., Nagyszerű poszt a Annawerk.