Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)-ről van szó. A Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

98

f0BW

Annatsberg egy falu a Waldviertel a Niederösterreich és a településen és kataszteri község a település Zwettl-Niederösterreich a kerület Zwettl .

földrajz

Annatsberg körülbelül 12 km -re délnyugatra fekszik Zwettl városától, nyugatra a Königswiesener Straße  -tl (B 124) és a 8269 -es fút mentén. A 2001 -es népszámlálás szerint a helynek 94 lakosa volt 2,67 km² területen.

A kataszteri közösség mérsékelten sr helyi utakból és földutakból áll . Az osztrák helyközi buszhálózathoz a B 124 -es Postbus csatlakozik . A község északon és északkeleten Marbach am Walde kataszteri önkormányzattal, keleten Dietharts, délen Rappottenstein és nyugaton Oberrabenthannal határos.

A fejlesztés nagyrészt felújított régi gazdaságok , a hozzájuk tartozó gazdasági épületek, számos új lakóépület és kisvállalkozás keveréke . A települést finoman gördül kulturális táj jellemzi , apró, egymással tarkított erdterületekkel és lapos üreges völgyekkel . A mezgazdaságban a gabona és a burgonya kisüzemi termesztése a meghatározó.

sztori

Annatsberget 1244 -ben említik elször egy dokumentumban Arnolltsperg néven . A név valami ilyesmit jelent: "a hegy mellett, amelyet Arnold néven neveztek el egy emberrl". Az osztrák címjegyzék szerint 1938 -ban egy szabó és több gazda élt Annatsbergben.

Annatsberg Zwettl városhoz tartozik, amióta 1970 -ben egyesítették az önkormányzatokat. Eltte Marbach am Walde egykori község része volt .

2010. június 1 -jén Herbert Ottendorfer jun. kinevezték polgármesternek , ezt megelzen Karl Berger 1995 -tl volt hivatalban.

Kultúra és látnivalók

Az Annatsberg helyi kápolnáját, amelyet Szent Hippolytusnak szenteltek fel , 2002 -ben a Marbach am Walde faluújító és szépít egyesület teljesen felújította, és memlék épület .

web Linkek

 • Annatsberg bibliográfiája. In: Zwettl-NÖ város kataszteri közösségei A-tól W.-ig Zwettl-NÖ városa, hozzáférés 2009. július 15-én .

Egyéni bizonyíték

 1. Polgármester - Minden. Zwettl-NÖ városa, hozzáférés 2012. szeptember 28-án .
 2. 2001. május 15 -i népszámlálás: lakosok helység szerint. (PDF; 16 kB) In: Statistics Austria. Ausztriai Szövetségi Statisztikai Hivatal, 1. o. , Hozzáférés 2009. augusztus 5 -én .
 3. ^ Osztrák Tudományos Akadémia (szerk.): Alsó -Ausztria városai . Az Osztrák Tudományos Akadémia kiadója , 1982, ISBN 978-3-7001-0463-6 , p. 388 .
 4. ^ Andreas Bartel: Annatsberg. (PDF; 630 kB) In: Ökológiai infrastruktúrák - A táj megváltoztatása szántó-, bor- és gyümölcstermesztési tájakon. Szövetségi Környezetvédelmi Ügynökség , 2006, 7. o. , Hozzáférés: 2009. július 15 .
 5. Kurt Klein: Historisches Ortslexikon - statisztikai dokumentáció a népességrl és a településtörténetrl. Alsó -Ausztria, 4. rész: Waidhofen an der Thaya, Wiener Neustadt (Land), Bécs környéke, Zwettl. (PDF; 840 KB) In: oeaw.ac.at. ÖAW , 2016. augusztus 31., 113. o. , Hozzáférés: 2019. május 4 . }
 6. kataszteri közösségek, a nevek kezdeti említése és értelmezése. Zwettl-NÖ városa, hozzáférés 2009. július 15-én . Vö. Elisabeth Schuster: Az alsó -osztrák helynevek etimológiája . Szerk .: Alsó -Ausztria Regionális Tanulmányok Szövetsége. Bécs (1989, 1990, 1994).
 7. ^ Ausztria címjegyzéke az ipar, a kereskedelem, a kereskedelem és a mezgazdaság számára , Herold United Advertisement Society, 12. kiadás, Bécs 1938 PDF , 194. oldal
 8. települések összevonása 1970/71. In: zwettl.gv.at. Letöltve: 2021. április 9 .
 9. A polgármester új kinevezése és eskütétele. Zwettl-NÖ városa, hozzáférés 2012. szeptember 28-án .
 10. Egy közösség a gyors sávban. (PDF; 105 kB) Falumegújító és szépít egyesület Marbach am Walde, 2. o. , Hozzáférés: 2009. július 15 .

Opiniones de nuestros usuarios

Erzsebet Gombos

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)

Annabella Fábián

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata) talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata) szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Ervin Kelemen

Végre egy cikk a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata), ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Annatsberg (Zwettl-Alsó-Ausztria önkormányzata)