AnnatesAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annates-ről van szó. A Annates-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annates-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annates-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annates-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annates-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Mint annates ( latinul: éves hozam) a 13.-15 A Század az újonnan kinevezett egyházi hivatal ( kegyenc ) els éves jövedelmének teljes, késbbi felének adományozását jelenti a pápának . A 15. század óta az annátusokat használták a római kúria minden vádjának megjelölésére, amikor egy jótéteményt felváltottak , és amely az egyik legfontosabb bevételi forrást jelentette, ideértve a szervitiumot is (a bíborosok és a kancellária díjai ). A reformáció során a hivatalok átruházásának és a pénzszerzésnek ezt a kombinációját ersen bírálták a tanácsok . Ennek ellenére az annáták részben még mindig elterjedtek Olaszországban .

irodalom

Opiniones de nuestros usuarios

Ivan György

Végre egy cikk a Annates, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Annates

Hilda Polgár

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Annates

Beata Kelemen

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annates íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annates