Annastacia Palaszczuk



Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annastacia Palaszczuk-ről van szó. A Annastacia Palaszczuk-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annastacia Palaszczuk-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annastacia Palaszczuk-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annastacia Palaszczuk-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annastacia Palaszczuk-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annastacia Palaszczuk (született július 25-, 1969-es a Brisbane , Queensland ) ausztrál politikus és miniszterelnök Queensland .

Élet

Annastacia Palaszczuk Henry Palaszczuk ausztrál politikus lánya.

Palaszczuk az ausztrál munkáspárt tagja . Tanult jogot a University of Queensland . A 2006-os országos általános választásokon Palaszczuk megnyerte az inalai választókerületet, amelyet apja több mint 20 éven át képviselt eltte. Amikor pártja a 2009-es választásokon a legersebb ervé vált, kinevezték Anna Bligh új miniszterelnök kabinetjébe . Miután Bligh lemondott a Munkáspárt 2012-es történelmi választási veresége után, amelyben a párt csak hét mandátumot kapott, vállalta az ellenzéki vezet szerepét a queenslandi parlamentben. A 2015-ös választások után, amelyeken ismét a Labour lett a legersebb er, Palaszczuk lett a miniszterelnök. A Palaszczuk által vezetett munkásság a 2017-es és a 2020-as választást is megnyerte.

A 2020-as választások után Annastacia Palaszczukot az ausztrál sajtóban olyan legendaként jellemezték, amely bekerült az Ausztrál Munkáspárt történelemkönyvébe, mert háromszor választották meg egy ausztrál állam miniszterelnöki hivatalába. 2020-as választási gyzelmét nagyrészt annak köszönhette, hogy Queensland jól vezetett a koronavírus-járványon .

web Linkek

Commons : Annastacia Palaszczuk  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A melbourne-i egyetem : Palaszczuk, Annastacia - Életrajzi bejegyzés - Ausztrál njogászok, mint aktív polgárok. Letöltve: 2020. november 1. (angol angol).
  2. ^ A Premier. Letöltve: 2020. november 1. (ausztrál angol).
  3. ^ A Labor új Annastacia Palaszczuk vezett választja ki az óriás Campbell Newman meggyilkolásáért. 2012. március 27., hozzáférés: 2020. november 1 .
  4. Él eredmények - Qld választás 2015. Australian Broadcasting Corporation , hozzáférés: 2020. november 1 .
  5. QLD választás 2017. ABC News (Ausztrália), hozzáférés: 2020. november 1 .
  6. Kate McKenna, Jason Dasey: Kik a nyertesek és vesztesek a Queensland választás ABC News (Ausztrália), 2020. november 1., hozzáférés: 2020. november 1. (ausztrál angol).
  7. Kate McKenna, Lily Nothling: Annastacia Palaszczuk nyer kormány Queensland, történelmet . In: Australian Broadcassting Corporation , 2020. november 1-jén

Opiniones de nuestros usuarios

Alexander Csonka

Meglepett ez a cikk a Annastacia Palaszczuk, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Annastacia Palaszczuk

Jelena Ambrus

Ez a bejegyzés a Annastacia Palaszczuk segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Aniko Müller

Jó cikk a Annastacia Palaszczuk