AnnarodeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annarode-ről van szó. A Annarode-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annarode-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annarode-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annarode-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annarode-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annarode
Mansfeld városa
Magasság : 323 méterrel a tengerszint felett NHN
Terület : 17,7 km²
Lakosok : 494
Népsrség : 28 lakos / km²
Beépítés : 2005. január 1
Irányítószám : 06343
Körzetszám : 034772
Abberode Annarode Biesenrode Braunschwende Friesdorf Gorenzen Großörner Hermerode Möllendorf Molmerswende Piskaborn Ritzgerode Siebigerode Vatterode Mansfeldtérkép
Errl a képrl
Annarode helye Mansfeldben

Annarode Mansfeld kerülete a Mansfelder Land nyugati részén , Szász-Anhaltban .

sztori

Állítólag Annarode -t már 1400 -ban írásban említették. A faluban egy száz éves tölgyfa és egy arborétum található , ritka fákkal és cserjékkel. A külterületen 1,6 km hosszú aszfaltpálya található görkorcsolyázáshoz és korcsolyázáshoz, valamint szánkópálya. A torony szélmalom csonkját lakóépületté alakították át. A kisvárosban közel 500 ember él.

Annarode -tól délre a Herchensole , Schaubesfelde , Udesrode és Utenfelde sivatagi területek találhatók .

2005. január 1 -jén Annarode -t Mansfeld városába építették be.

Személyiségek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ StBA: Változások Németország településein

irodalom

web Linkek

Commons : Annarode  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Zsuzsanna Kardos

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Annarode_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Imre Sebők

A Annarode szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Annarode szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Hanna Farkas

Ezt a bejegyzést a Annarode-ről pont ezt kerestem.