Annapurna PicturesAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annapurna Pictures-ről van szó. A Annapurna Pictures-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annapurna Pictures-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annapurna Pictures-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annapurna Pictures-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annapurna Pictures-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Annapurna Pictures egy amerikai filmgyártó cég, amelynek székhelye Kaliforniában, Los Angelesben található .

történelem

A filmgyártó céget 2011-ben Megan Ellison alapította , aki korábban olyan filmeket készített, mint a True Grit . A stúdió neve Annapurna hindu istennre vezethet vissza .

Az Annapurna Pictures mindenekeltt "kifinomult, jó minség filmeket szeretne finanszírozni, amelyeket a nagy hollywoodi stúdiók túl kockázatosnak tartanának". 2012-ben az Annapurna befektetett a Panorama Media filmgyártó cégbe , amelyet késbb Annapurna International névre kereszteltek . A vállalat számítógépes játékokat jelentet meg Annapurna Interactive címke alatt .

Az olyan rendezk, mint David O. Russell, Ellisont a független film megmentjeként üdvözölték. Az elemzk azonban a potenciális "hollywoodi buborék" okolható hibáinak egy részét tulajdonképpen a filmek gyakorlatilag korlátlan finanszírozásának tulajdonítják, amelyeknek a gyártási költségvetését nem tudnák visszafizetni.

Filmográfia

Ludográfia

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Körülbelül . In: Annapurna Pictures . Letöltve: 2015. február 10.
  2. Mike Fleming Jr: Megan Ellison, hogy támogassa az új zsindelyes panorámamédiát, Cannes-ban indul . Határid.com . 2012. április 26. Letöltve: 2015. február 10.
  3. Mike Fleming Jr: Cannes: A Panorama Media újragondolja az Annapurna International néven . Határid.com. 2014. május 12. Letöltve: 2015. február 10.
  4. a b A független filmektl a nagy siker filmekig . ORF.at. 2013. január 3. Letöltve: 2015. február 10.

Opiniones de nuestros usuarios

Natalia Simon

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Annapurna Pictures, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Gizella Gál

Köszönöm ezt a bejegyzést a Annapurna Pictures, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Annapurna Pictures, pont erre volt szükségem.

Petronella Kállai

A Annapurna Pictures nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Anna Mátyás

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Annapurna Pictures_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.