Annapolis RoyalAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annapolis Royal-ről van szó. A Annapolis Royal-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annapolis Royal-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annapolis Royal-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annapolis Royal-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annapolis Royal-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annapolis Royal
Helyszín Új-Skóciában
Annapolis Royal (Új-Skócia)
Annapolis Royal (44 ° 44  31.27  É, 65 ° 30  56.74  NY)
Annapolis Royal
Állam : KanadaKanada Kanada
Tartomány : új Skócia
Megye: Annapolis megye
Koordináták : 44 ° 45 '  N , 65 ° 31'  W
Magasság : m
Terület : 2,04 km²
Lakosok : 491 (2016-tól)
Népsrség : 240,7 lakos / km²
Idzóna : Atlanti id ( UTC - 4 )
Irányítószám : B0S
Weboldal : www.annapolisroyal.com

Annapolis Royal egy kanadai város Annapolis megyében , Új-Skóciában . Az Annapolis folyón található, a Fundy-öböl egyik karján .

történelem

A mai várossal szemben, a folyó túloldalán, 1605-ben a Fort Port Royal mellett Kanadában az els (francia) települést Samuel de Champlain alapította . A Port Royal megersített kereskedelmi állomás volt, és nem pusztán katonai létesítmény. Miután az erdöt a britek 1613-ban felégették, a 17. század végén a Port Royal-t jelenlegi helyén újjáépítették. 1710-ben a britek elfoglalták a várost, és Annapolis Royal névre keresztelték Anne királyn tiszteletére . Új-Skócia fvárosa volt Halifax megalapításáig , 1749-ig. 1892. november 29-én a hely városi jogokat kapott.

Látnivalók

  • Az els, 1605-ös erdöt az 1930-as években fedezték fel, tárták fel és rekonstruálták az eredeti tervek szerint. A Port Royal Habitation nemzeti emlékhelyeként ez a létesítmény ma látogatható, ahol minden szoba meg van tervezve és megközelíthet.
  • Fort Anne egy másik nemzeti emlékm a város központjában , amelyet részben rekonstruáltak. A megrzött fházban múzeum található a város történelmérl.
  • Fort Anne-tl nyugatra található a Royal Historic Gardens , egy 7 hektáros létesítmény, amely történelmi kertészeti stílusokat és kertészeti módszereket mutat be.
  • A folyón található az annapolisi árapályerm , amely jelenleg a világon a harmadik legnagyobb ilyen típusú erm (bár nagyon messze van a két jelentsen nagyobb dél-koreai és francia ermtl ).

Testvérvárosi kapcsolat

Az Annapolis Royal partnere Annapolis, Maryland az Egyesült Államokban és Royan Franciaországban található.

a város fiai és leányai

web Linkek

Commons : Port-Royal Habitation National Historic Site  - Képek, videók és hangfájlok albuma

Egyéni bizonyíték

  1. Statistics Canada : Census profil, 2016-es népszámlálás - Annapolis Royal, Town (Census alrovat), Nova Scotia és Nova Scotia (tartomány) , elérhet június 15, 2021
  2. ^ Annapolis Royal webhely ( Memento , 2010. december 18, az Internet Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Lajos Papp

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Annapolis Royal_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Albert Sebestyén

A Annapolis Royal szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Izabella Gyarmati

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Annapolis Royal. Nekem tetszik

Emese Kertész

Köszönöm. A cikk a Annapolis Royal hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Annapolis Royal