AnnamateurAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annamateur-ről van szó. A Annamateur-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annamateur-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annamateur-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annamateur-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annamateur-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annamateur vagy Anna Mateur (burzsoá: Anna Maria Vogt nee Scholz, * 1977 in Dresden ) német jazz énekes , szövegíró, humorista , színészn és rádiós újságíró.

Élet

Scholz nagyon zenei családban ntt fel: három testvéréhez hasonlóan több hangszert is megtanult (zongorát, furulyát és hangrögzítt). A drezdai Vitzthum-Gymnasiumba is járt .

Jazz / rock / pop éneklést tanult a drezdai Carl Maria von Weber Zeneakadémián . 2003 óta saját színpadi programokat rendez és velük járja a német nyelvterületet. Annamateur Drezdában él.

növény

A 2003-as diploma megszerzése után elször Annamateur néven lépett fel kísérjével, Hans Petzolddal a zongorán. 2003 szén megalapította az Annamateur und Gitarristen formációt Daniel Nikolas Wirtz és Reentko Dirks társaságában : ez volt az els CD-jének összeállítása. 2005-ben Stephan Braun jazzcsellista és David Sick gitáros csatlakozott hozzájuk. Annamateur and guitarist lett Annamateur and outside string. Samuel Halscheidt (gitár) és Christoph Schenker (cselló) 2010-ben, Kim Efert (gitár) 2011-ben következett ; Közben Braun és Schenker felváltva csellózik, Halscheidt és Efert pedig a gitáron. 2012-ben megkezddött a jelenlegi Screamshots, zenei fels program tollakhoz, hanghoz, gordonkához és gitárhoz. 2012 áprilisától az Annamateur rádióoszlopokat ("Hörschnitzel") is rögzít az MDR Figaro számára . 2013-ban elindította az Anna Elbe szabadtéri sorozatot, amelyre mvész kollégákat hívott meg Drezdába. 2015-ben kiadta els saját rajzú könyvét.

Házon belüli produkciók
 • Zavart anya és gyermekei (2004)
 • Piszkos tánc és csúnya zajok (2005, közös produkció gyengédséggel a barátokkal és Jan Heinke-vel )
 • Kristmässspäschell (2004)
 • Hulahoop (2005)
 • Bálna dalok, dalprogram (2005)
 • Zenekari elrendezés B. Hellinger (2008) szerint
 • Legrosszabb eset (2010 a svájci Puts Marie együttessel )
 • Minta Opera (2011 Jarii van Gohllal)
 • BadnBadn: Ne ússzon ki olyan messzire (2012 David Campesino spanyol filmes és Samuel Halscheidt, gitár)
 • Screamshots: zenei fels projekt tollhoz, hanghoz, gitárhoz és gordonkához (premier 2012)
 • Anna Mateur és a Beuys: Egy diszkó percei (Premiere 2014, Halscheidt / Schenker / Efert közremködésével)
 • Amarettoblick (2015 David Campesinóval (film), Max Rademann-nal (oldalsó) és Jan Maihorn (gitár))
könyv

a berlini Circus Sonnenstich védnöke is.

Díjak

kritika

 • ... sokoldalú hang és érzékeny szövegek ...
 • ... egy énekesn, aki összehasonlíthatatlan antidivaként lep meg: Hangja változatos, a gyász-szalonnás blues-tól az üvölt rockig - minden hangot biztosan a szívébe fog ütni.
 • Anna-Maria Scholz a színpadhoz tartozik. Ott áll egy természetes esemény erejével, énekel, ordít, lélegzik és nyög - és mindenkit lehúz a székletérl.

web Linkek

Commons : Annamateur  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Kulturboerse-freiburg.de: A korábbi nyertesek ( Memento az az eredeti származó március 15, 2016 az Internet Archive ) Info: A archív kapcsolat automatikusan egészül ki, és még nem ellenrizte. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.kulturboerse-freiburg.de
 2. Német Cabaret-díj Jochen Malmsheimernek. In: deutschlandfunk.de . dpa , 2018. szeptember 25., hozzáférés: 2018. szeptember 27 .
 3. ^ Sächsische Zeitung 2008. február 9
 4. A zsri indoklása 2008
 5. ^ Sächsische Zeitung (2009. május 19.): Igazi énekcsoda

Opiniones de nuestros usuarios

Annamaria Pálinkás

Ebben a Annamateur szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Adrienn Szarvas

A Annamateur szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Annamateur szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Vivien Biró

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annamateur íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annamateur