Annamalai RamanathanAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annamalai Ramanathan-ről van szó. A Annamalai Ramanathan-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annamalai Ramanathan-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annamalai Ramanathan-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annamalai Ramanathan-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annamalai Ramanathan-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annamalai Ramanathan (született August 29-, 1946-os a Madras , March 12-, 1993-ban a Chicago ) volt, egy indiai matematikus , aki foglalkozott az algebrai geometria és reprezentációs elmélet .

Ramanathan matematikát tanult Ramakrishna Misszió Vivekananda College in Chennai egy fiskolai diplomát. 1977- ben doktori címet szerzett S. Ramanannál , a Tatai Alapkutató Intézetben, és ott volt professzor. Ugyancsak vendégprofesszor és kutató volt Bonnban, az Illinois-i Egyetemen, az Urbana-Champaign-on , a Haladó Tanulmányok Intézetében (1978/79) és a Johns Hopkins Egyetemen . Szívrohamban halt meg, amikor Chicagóban járt.

S. Ramanannal Schubert fajtákkal és zászló fajtákkal foglalkozott. A Vikram Bhagvandas Mehta (* 1946) bevezette a Frobenius felosztása algebrai fajta, ami a megoldás több problémát a geometria a Schubert fajták, köztük az igazolást a Demazure jelleg képlet a reprezentációs elmélet Lie algebrák ( összeállította Michel Demazure 1974, de igazolása hiányosnak bizonyult) HH Anderson 1985.

1991-ben Mehtával Shanti Swarup Bhatnagar tudományos és technológiai díjat kapott .

Egyéni bizonyíték

  1. ^ VB Mehta, A. Ramanathan Frobenius felosztása és a kohomológia eltnése a Schubert-fajták számára , Annals of Mathematics, 122. kötet, 1985, 2740.
  2. A matematika Bhatnagar-díj átadása ( Memento 2012. február 18-tól az Internetes Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Luca Csikós

Tetszik az oldal, és a Annamalai Ramanathan szóló cikk az, amit kerestem

Marietta Borbély

Örömmel találtam ezt a cikket a Annamalai Ramanathan., Örömmel találtam ezt a cikket a Annamalai Ramanathan.

Annabella Farkas

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Annamalai Ramanathan, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt