AnnaLynne McCordAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha AnnaLynne McCord-ről van szó. A AnnaLynne McCord-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a AnnaLynne McCord-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat AnnaLynne McCord-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a AnnaLynne McCord-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál AnnaLynne McCord-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

AnnaLynne McCord (született július 16-, 1987-ben az Atlanta , Georgia ) egy amerikai színészn .

Élet és eredmények

McCord 15 éves kora óta volt modell, és többek között Estée Lauder cégnél dolgozott . Színésznként debütált Jason Statham mellett a Transporter - A küldetés 2005 -ös akció -thrillerben . Több televíziós sorozatban játszott vendégszerep után - köztük az Alles Betty cím sorozat két epizódja ! 2007 - 2007 -ben az Amerikai örökösn több mint 60 epizódjában szerepelt . Fszerepet vállalt a Titokzatos (2007) sci -fi filmben . A Halottak napja (2008) cím horrorfilm egyik fszerepét játszotta , amelyben Trevor Bowman ( Michael Welch ) barátnjét alakította, aki zombikkal harcol vele és húgával, Sarah Bowmannel ( Mena Suvari ) . 2008 és 2013 között a 90210 sorozatban is szerepelt , ahol Naomi Clark szerepét vállalta .

2014 -ben bejelentette, hogy egy barátja megerszakolta, amikor 18 éves volt. A 90210 -es sorozat egyik nemi erszak jelenetének forgatása közben kitört belle az akkor átélt negatív érzések - színésztársai dicsérték t ezért a hiteles színészi alakításért, de fogalma sem volt, mi a háttér. Egy 2021 áprilisi interjújában kijelentette, hogy disszociatív identitászavarban szenved.

Filmográfia (kiválasztás)

web Linkek

Commons : AnnaLynne McCord  - képgyjtemény

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Karrier ( emlékezés 2008. április 8-án az Internet Archívumban ), annalynne-mccord.com (angol).
  2. Lisa Respers: AnnaLynne McCord felfedi a szexuális zaklatást. In: www.cnn.com. 2014. május 29., hozzáférés: 2014. október 27 .
  3. Sarah Hearon: '90210' Alum AnnaLynne McCordon disszociatív identitászavart diagnosztizáltak: "Minden szerepem szétesett". Itt: https://www.usmagazine.com . 2021. április 20, hozzáférve 2021. április 20 -án .

Opiniones de nuestros usuarios

Fatime Vajda

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a AnnaLynne McCord., Azt hittem, már mindent tudok a AnnaLynne McCord., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a AnnaLynne McCord.

Marianne Máté

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a AnnaLynne McCord. Nekem tetszik

Natasa Csapó

Örömmel találtam ezt a cikket a AnnaLynne McCord., Örömmel találtam ezt a cikket a AnnaLynne McCord.

David Bálint

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a AnnaLynne McCord_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.