Annals of Mathematical StatisticsAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annals of Mathematical Statistics-ről van szó. A Annals of Mathematical Statistics-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annals of Mathematical Statistics-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annals of Mathematical Statistics-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annals of Mathematical Statistics-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annals of Mathematical Statistics-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annals of Mathematical Statistics

leírás Angol szakfolyóirat
Szakterület Statisztika és valószínség
nyelv angol
Els kiadás 1930
hozzáállás 1972
szerkeszt Matematikai Statisztikai Intézet
Web link Volt webhely
Cikkarchívum a JSTOR-on
ISSN (nyomtatás)

Annals matematikai statisztika volt peer-review statisztikák - kereskedelmi magazin , hogy 1930-1972 az Intézet matematikai statisztika kiadták. Egy évvel késbb a két folyóirat, az Annals of Probability és Annals of Statistics , felváltotta ezt a folyóiratot.

Opiniones de nuestros usuarios

Natalia Turi

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Annals of Mathematical Statistics, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Eliza Vigh

Köszönöm ezt a bejegyzést a Annals of Mathematical Statistics, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Annals of Mathematical Statistics, pont erre volt szükségem.

Eva Timár

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annals of Mathematical Statistics íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annals of Mathematical Statistics