Annalis LeibundgutAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annalis Leibundgut-ről van szó. A Annalis Leibundgut-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annalis Leibundgut-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annalis Leibundgut-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annalis Leibundgut-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annalis Leibundgut-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annalis LEIBUNDGUT-Maye (született június 27-, 1932-es a Langenthal , Kanton Bern ; szeptember 13-, 2014-es ) volt egy svájci klasszikus régész .

Annalis LEIBUNDGUT kapta doktori alatt 1969 Hans Jucker a University of Bern . 1969 és 1975 között a Svájci Nemzeti Tudományos Alapítvány tudományos munkatársa volt az egyiptomi régészeti feltárások terén . 1975-ben kutatóasszisztensként a trieri egyetemre váltott , ahol 1978-ban professzori képesítést is kapott. 1980-ban Leibundgut ideiglenes C2 professzorra nevezték ki Trierben, amelyet 1986-ban életre szóló C2 professzorrá alakítottak át. 1987-ben C3 professzorra költözött a Mainzi Egyetemen , ahol 1997-ig tartó nyugdíjba vonulásáig és késbb is tanított.

Leibundgut a görög és a római mvészettel foglalkozott, különös tekintettel a kutatás történetére , a gyjtésre és a recepcióra , az si kézmvességre és a kopt mvészetre , különösen a kopt festészetre. Különösen fontos a svájci római bronzok és a svájci római lámpák cím munkája , amelyben alapveten a svájci helyszínekrl származó leletcsoportokon dolgozott. A kopt festészetben a keliai 366- os komplexum templomának festésére összpontosított . A recepció történetének kutatásának központja az Apollo Belvedere . Leibundgut a Mainzi Egyetemen a DFG Észak-Afrika / Nyugat-Ázsia történelmi régiójában kezdeményezte a Kulturális és Nyelvészeti Kapcsolatok Együttmködési Kutatóközpontjának kezdeményezését, és továbbra is kutatóként kapcsolódott hozzá, még a tanítás elhagyása után is, egészen 2008-ig. Levelez tagja volt a Német Régészeti Intézetnek .

Bettípusok (kiválasztás)

  • Svájc római bronzai. 2. rész: Avenches. Philipp von Zabern, Mainz 1976.
  • A római lámpák Svájcban. A kultúra és kereskedelem történetének tanulmányozása. Francke, Bern 1977 (= disszertáció).
  • Svájc római bronzai. 3. rész: Nyugat-Svájc, Bern és Valais. Philipp von Zabern, Mainz 1980. ISBN 3-8053-0366-1 .
  • Mvészi forma és konzervatív tendenciák Periklész szerint. Stílusos pluralizmus a Kr. E Chr. (= Trier Winckelmann programok , 10. szám). Philipp von Zabern, Mainz 1991, ISBN 3-8053-1327-6 .
  • Rolf Gundlach- szal , Manfred Kropp (Hrsg.): Szudán a múltban és a jelenben. Peter Lang, Frankfurt am Main, 1996, ISBN 978-3-631-48091-5 .
  • Gerhard Haeny-vel: Kellia. Kôm Qouçoû 'Isa 366 és templomai. (= Recherches suisses d'archeologie copte 5. kötet.) Peeters, Leuven 1999. ISBN 90-429-0870-X .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Claudia Lőrincz

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annalis Leibundgut., Azt hittem, már mindent tudok a Annalis Leibundgut., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annalis Leibundgut.

Lajos Majoros

Ez egy jó cikk a Annalis Leibundgut_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Brigitta Mező

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Annalis Leibundgut