Annales valaisannesAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annales valaisannes-ről van szó. A Annales valaisannes-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annales valaisannes-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annales valaisannes-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annales valaisannes-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annales valaisannes-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Annales valaisannes svájci kultúrtörténeti folyóirat. Rendszerint évente három számban jelentet meg francia nyelv cikkeket Valais kanton történetérl és folklórjáról , lehetleg a francia ajkú Alsó-Valaisról; A párja a német nyelv Wallis a lapok Wallis történelem , a harmadik kantoni kiadvány sorozat történetében a Vallesia , az évkönyv a Wallis Állami Levéltár .

Szerkeszt és tartalom

A magazint 1916 óta adja ki az elz évben alapított Société d'histoire du Valais romand .

Új mveket publikál a Valais helyi és regionális történelmérl, amelyek gyakran foglalkoznak a svájci és az európai történelem szempontjaival is ; Ez különösen igaz az alpesi régió, valamint Savoya megye és hercegség történetére , amelyhez Alsó-Valais a kora újkorig tartozott. A Valais Alpine hágók feletti tranzitforgalom tanulmányozása fontos a nemzetközi gazdaságtörténet szempontjából. Újabban az évkönyvek rendszeresen publikáltak mveket a kanton störténetérl és korai történetérl, és a régi francia-provence-i valais patoisokról és dialektológiáról szóló cikkek ritkán jelentek meg.

irodalom

  • Pierre Reichenbach: Le rôle des sociétés d'histoire et des archives de l'Etat du Valais in l'historiographie valaisanne. In: Annales valaisannes , 1996.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ François-Augustin Diesbach, André Donnet: La relationship de François-Augustin de Diesbach, seigneur de Torny, sur le renouvellement de l'alliance entre les Sept Cantons Catholiques et les Dizains du Valais 1681-ben, à Sion. In: Annales valaisannes , 1948, 365-383.
  2. Emile Biollay: Pour le 150e anniversaire de la réunion du Valais à la Suisse: Des 13 cantons du département (1813) aux 13 dizains du canton (1815). In: Annales valaisannes , 1965, 1152 .
  3. ^ Marie José, Belgium : Le Valais et les Savoie au début du 15e siècle. In: Annales valaisannes , 1962, 283-300.
  4. Le Valais, nemzetközi átjáró. In: Annales valaisannes , 1918. 2. sz.
  5. ^ Paul Perrin: Les débuts du chemin de fer en Valais. In: Annales valaisannes , 1961, 63-204.
  6. Például: François Wiblé : Martigny-Forum Claudii Vallensium, a nouvelles recherches archéologiques (1974-1975) . In: Annales valaisannes , 1975.
  7. Basile Luyet : Dictons de Savièse. In: Annales valaisannes , 1927.
  8. ^ Pierre Reichenbach: Monsieur Ernest Schüle (1912-1989), nyelvész és dialektológus. In: Annales valaisannes , 1990, 19-20.

Opiniones de nuestros usuarios

Laura árvai

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Annales valaisannes, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Annales valaisannes., Ez egy jó cikk a Annales valaisannes

Viola Budai

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Annales valaisannes-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Annales valaisannes-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Annales valaisannes itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Szilard Halász

Köszönöm. A cikk a Annales valaisannes hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Annales valaisannes

Linda Radics

A Annales valaisannes szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Annales valaisannes szóló cikk teljes és jól elmagyarázott