Annalena SlamikAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annalena Slamik-ről van szó. A Annalena Slamik-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annalena Slamik-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annalena Slamik-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annalena Slamik-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annalena Slamik-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annalena Slamik ( 2003. március 23. ) osztrák skandináv sportoló .

Karrier

Annalena Slamik kezddött nemzetközi szinten elször december 17-én, 2016 része az északi összetett alpesi jutott a Rastbüchl , ahol volt a tizenkettedik helyen. Azóta rendszeresen követik a további versenyeket. Eddig (2020 márciusától) megnyert egy versenyt 2019. december 21 -én Seefeldben, Tirolban .

Január 6-án, 2019 Slamik debütált Otepää egy 18. hely a Continental Cup . A Nordic Junior World Championships Sí in Lahti egy pár héttel késbb, kész 23. az egyéni versenyben. Miután részt vett további Alpesi Kupa és Kontinentális Kupa versenyeken, is debütált a Grand Prix- n az Oberwiesenthal -i versenyeken 2019. augusztus 23-25 . Itt az egyéni verseny 14. helyét, a csapatverseny negyedik helyét szerezte meg Lisa Hirnerrel , Philipp Orterrel és Franz-Josef Rehrl-lel együtt . A 2020 -as északi junior sí -világbajnokságon , Oberwiesenthalban egyéni versenyen indult, és tizenegyedik lett. December 18 -án részt vett a történelmileg els világkupa -versenyen Ramsau am Dachsteinben , a 19. helyen végzett.

statisztika

Világkupa helyezések

évad hely Pontok
2020/21 19 012

Grand Prix helyezések

évad hely Pontok
2019 24. 018 -án
2021 04. 232

Kontinentális kupa helyezések

évad hely Pontok
2018/19 29 053
2019/20 35. 027
2020/21 06. 182

web Linkek

Commons : Annalena Slamik  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Valentin Vágó

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annalena Slamik íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annalena Slamik

Stefan ács

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annalena Slamik., Azt hittem, már mindent tudok a Annalena Slamik., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annalena Slamik.

Marton Márton

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Annalena Slamik, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt