Annalena BreitenbachAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annalena Breitenbach-ről van szó. A Annalena Breitenbach-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annalena Breitenbach-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annalena Breitenbach-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annalena Breitenbach-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annalena Breitenbach-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annalena Breitenbach (született March 14-, 1998-as a Glauchau ) német futballista .

Karrier

Breitenbach karrierjét az SV Lok Glauchau / Niederlungwitznál kezdte, mieltt 2011 júliusában csatlakozott az 1. FC Lokomotive Leipzighez . Miután az 1. FC Lokomotive Leipzig ni labdarúgó szakosztálya 2013 nyarán feloszlott , úgy döntött, hogy az újonnan alapított FFV Leipzig U-17- esében folytatja karrierjét . 2014 júliusában Breitenbach Lipcsébl az FF USV Jena U-17-es csapatához került . 2014. november 2-án ünnepelte els debütálását az FF USV Jena második csapatában , miután félidben cserélték az SV Eintracht Leipzig-Süd ellen . Miután hatszor lépett pályára a regionális bajnokság csapatában, Breitenbach 17 évesen ünnepelte Bundesliga-debütálását az FF USV Jena csapatában a 2014/15-ös szezon utolsó meccsnapján, 2015. május 10-én. Az 1. FFC Turbine Potsdam elleni meccs alatt több mint 90 percet játszott klubjában, amely 1: 3-ra elvesztette a meccset. 2018. július 13- án 2020 június 30-ig vállalta az SGS food Breitenbach ételt . Két év múlva bekövetkezett sérülés után csak négyszer jelent meg az élelmiszer , és Jena visszatérése után 2020 nyarán visszatért a szerzdésük végére . Itt írta alá 2020. június 9-én az FF USV Jena utód klub, az FC Carl Zeiss Jena klubját .

Személyes

Breitenbach 2010-ig a Glauchau Nemzetközi Általános Iskolába járt. 2014 nyarán Jenába költözése óta az állami Joh. Chr. Fr. GutsMuths .

web Linkek

Commons : Annalena Breitenbach  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Annalena Breitenbach - játékos profil - DFB adatközpont
 2. Annalena Breitenbach - DFB
 3. A mozdonyos játékos felveheti a válogatott mezt - szabad sajtó
 4. Tehetségrúgások Lipcsében - Free Press
 5. ^ FFV Leipzig Annalena Breitenbach ( Memento 2015. május 18-tól az Internetes Archívumban )
 6. A kiestl a maghegységig - Három lipcsei n Jénáért ( Memento 2015. május 18-tól az Internetes Archívumban )
 7. - Lipcse-Dél - Jéna II
 8. ^ DFB Allianz-Bundesliga: Annalena Breitenbach
 9. Turbine Potsdam Turbine Potsdam 3: 1 (1: 1) FF USV Jena FF USV Jena
 10. Az Ardelhütte következ új kiegészítése: az U20-as válogatott játékos, Annalena Breitenbach az SGS Essenbe költözik
 11. Breitenbach távozik az SGS Essenbl
 12. Annalena Breitenbach költözik Jena
 13. Thüringer Allgemeine : Els hozzáférés a ni labdarúgó másodosztályú FC Carl Zeiss Jena védhöz, Annalena Breitenbach 2020. június 9-én visszatér az SGS Essenbl Thüringenbe
 14. Escuela - Glauchau Nemzetközi Általános Iskola ( Memento , 2015. május 18-tól az Internet Archívumban )
 15. A Sportgimnázium · Út az elitiskolába: Annalena Breitenbach ( Memento , 2015. június 29-tl az Internetes Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Vladimir Biró

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Annalena Breitenbach

Tamas Szakács

Jó cikk a Annalena Breitenbach

Jozsef Kállai

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Annalena Breitenbach, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Annalena Breitenbach., Ez egy jó cikk a Annalena Breitenbach

Blanka Kálmán

Ez egy jó cikk a Annalena Breitenbach_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül