Annakirche (Wilanów)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annakirche (Wilanów)-ről van szó. A Annakirche (Wilanów)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annakirche (Wilanów)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annakirche (Wilanów)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annakirche (Wilanów)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annakirche (Wilanów)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna templom
Kilátás a parkból

Kilátás a parkból

Építési év: 1772
Beiktatás: 1772
Stílus elemek : Klasszicizmus , neoreneszánsz
Ügyfél: katolikus templom
Elhelyezkedés: 52 ° 9 '58 "  N , 21 ° 5' 15"  E
Cím: ul.Kolegiacka 1,
Varsó,
Lengyelország
Célja: Római katolikus plébániatemplom
Egyházmegye : Varsó

A katolikus Szent Anna (lengyelül: koció w. Anny ) templom Wilanów varsói körzetében egy katolikus plébániatemplom a Wilanów-palota parkjában , a varsói királyi út déli végén .

történelem

A templomot építettek a Jan Kotelnicki a 1772, a klasszicista stílusban kezdeményezésére augusztus Aleksander Czartoryski . A 19. század második felében a templomot neoreneszánsz stílusban újjáépítették Enrico Marconi , Leonard Marconi és Jan Huss . Az ábrák Bolesaw Syrewicz szobrászhoz , a freskók pedig Antoni Kolberg festhöz nyúlnak vissza . Az egyház túlélte a második világháborút, de a német megszállók elbocsátották.

A templom közelében található a neogótikus Potocki mauzóleum , amelyet szintén Enrico Marconi tervezett 1834-ben, Jakub Tatarkiewicz és Konstanty Hegel épített , amelyben Stanisaw Kostka Potockit és Aleksandra Potockát temették el. Fia, Aleksander Stanisaw Potocki megbízta a mauzóleum építését .

Földrajzi hely

A templom található, a Royal Route Varsóban , a park Wilanow Palace Varsó kerület Wilanow .

irodalom

web Linkek

Commons : Annakirche  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Szilard Novák

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annakirche (Wilanów)., Azt hittem, már mindent tudok a Annakirche (Wilanów)., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annakirche (Wilanów).

Evelin Ferenczi

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annakirche (Wilanów) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annakirche (Wilanów)

Karoly Tóth

Örömmel találtam ezt a cikket a Annakirche (Wilanów)., Örömmel találtam ezt a cikket a Annakirche (Wilanów).