Annakin (zenész)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annakin (zenész)-ről van szó. A Annakin (zenész)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annakin (zenész)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annakin (zenész)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annakin (zenész)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annakin (zenész)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annakin (született február 22-, 1975-ben a Baden AG , valódi nevét Ann Kathrin Lüthi ) egy svájci zenész re Zürich .

Élj és cselekedj

Ann Kathrin Lüthi egy klasszikus ének képzés és kezdte zenei pályafutását, az els n a svájci trip-hop banda Swandive , melyet 1995-ben alakult, és feloszlott 2002-ben. Ezt követen Ann Kathrin Lüthi gyakran aktív énekes volt Adrian Weyermann és Mich Gerber eladásain .

2007 óta Ann Kathrin Lüthi öt albumot adott ki Annakin színpadi néven , amelyek stílusilag továbbra is a trip-hop-hoz rendelhetk. Az els három albumot fként Jono Buchanan készítette. A 2016. szeptember 16 -án megjelent negyedik és ötödik album producere Dimitri Tikovoi volt.

él

Annakin eddig élben szerepelt négytagú zenekarával, és fként saját darabjait játssza, esetenként borítóverziókat is. Ezeket a koncerteket gyakran kísérik a háttérben megjelen látványvilágok, amelyek többnyire megfelelnek az aktuális album vagy a videoklipek grafikai megjelenésének. Továbbá duóban mindig vannak kisebb eladások, csak gitárral támogatva. Annakin más formációkkal is kísérletezik, mint pl B. a Zürichi Kamarazenekar . Az él zenekar felállásában mindig vannak kisebb változások, de a korábbi turnék fleg a következ zenészekkel léptek fel : Ambrosius Huber ( cselló ), Matthias Kräutli ( dob , My Name Is George ), Tom Etter ( gitár , Züri) West ), Adrian Weyermann (gitár, The Weyers ) és Thomas Winkler ( billentyzet , hajtókar ).

Diszkográfia

Albumok

év cím Top rangsor, összes hét, díjDiagramokDiagram elhelyezések
(Év, cím, rangsor, hetek, díjak, jegyzetek)
Megjegyzések
CH CH
2007 Helyére zuhanás CH38 (3 hét)
CH
2009 Fáklya dalok CH26 (3 hét)
CH
2011 Ikarusz szív CH25 (3 hét)
CH
2014 Állja meg a helyét CH57 (1 hét)
CH
2016 Virágok a Holdon CH50 (1 hét)
CH
2018 Az örökkévalóság vége CH84 (1 hét)
CH
2021 A szerelem eltti fény eltnik CH75 (... hét)
Sablon: diagramtáblázat / karbantartás / ideiglenes / 2021CH

Singles / rádió kislemez

 • Tzvonal (2007, helyére kerülés)
 • Helyreállítva (2007, Falling to place)
 • Veszély eltt (2008, Falling to place)
 • Szörnyek (2008, Torch Songs)
 • Alive (2009, Torch Songs)
 • Érzem magam (2009, Torch Songs)
 • Kétszáz százalék én (2010, munkakampány toplehrstellen.ch )
 • A katona (2010, Icarus Heart)
 • Ez bn (2011, Icarus Heart, Pet Shop Boys Cover)
 • Bádog Isten (2011, Icarus Heart)
 • Morgefrüeh (2012, Dodo feat. Annakin)
 • A nagyobb kép (2013, Stand Your Ground)
 • Megtört éjszaka (2014, Stand Your Ground)

Videók

 • Szörnyek
 • Él
 • A katona
 • A Nagyobb Kép
 • Morgefrüeh (Dodo feat. Annakin)

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Annakin a svájci slágerparádén

Opiniones de nuestros usuarios

Vilma Fejes

A Annakin (zenész) szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Annakin (zenész) szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Bianka Fábián

Ez egy jó cikk a Annakin (zenész)_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Zsuzsa Hajdú

A Annakin (zenész) szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Zsuzsanna Tolnai

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Annakin (zenész), mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Annakin (zenész)., Ez egy jó cikk a Annakin (zenész)

Adrien Keresztes

A Annakin (zenész) nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van