Annakapelle (Irresheim)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annakapelle (Irresheim)-ről van szó. A Annakapelle (Irresheim)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annakapelle (Irresheim)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annakapelle (Irresheim)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annakapelle (Irresheim)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annakapelle (Irresheim)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anna-kápolna van Irresheim közelében Nörvenich , Düren járásban .

A kápolna 1888-ban épült. A kis telket kapott az egykori közösség Irresheim egy Mr. Hergarten származó Merzenich . Az építési költségeket a kis falu gyjtésein keresztül sikerült megteremteni. A kis harangot állítólag az els világháború alatt szétszedték.

Az Anna kápolnában az "Anna mint nevel" alak áll. Az 1970-es évek elején az épületet alaposan felújították. Többek között a kápolna új ajtót kapott. Az új ablakokat annak idején egy helyi üvegmvész tervezte és készítette. Az 1960-as évekig az út ment a Corpus Christi felvonulással a Hochkirchen egyházközséghez, hogy a plébánia tévútra menjen , kétévente az otthon megtévesztésével. Az Anna kápolnát ünnepélyesen díszítették, hogy megadják az áldást . A faluközösség még imádkozik a nyomában a kápolnában ma .

A memlék templom mintegy 20 f számára kínál helyet. 1985. március 18-án Nörvenich község memléklistájába 39. szám alatt felvették .

Opiniones de nuestros usuarios

Anette Elek

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annakapelle (Irresheim)., Azt hittem, már mindent tudok a Annakapelle (Irresheim)., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Annakapelle (Irresheim).

Rebeka Orbán

Nagy felfedezés ez a cikk a Annakapelle (Irresheim) és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Annakapelle (Irresheim) és az egész oldal

Albert Sándor

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annakapelle (Irresheim) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annakapelle (Irresheim)