Annah WatkinsonAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annah Watkinson-ről van szó. A Annah Watkinson-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annah Watkinson-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annah Watkinson-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annah Watkinson-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annah Watkinson-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annah Watkinson (született július 27-, 1981-ben a Johannesburg ) egy dél-afrikai triathlete és országos bajnok a triatlon középtáv (2016).

Karrier

Annah Watkinson 2011 -ben kezdte els triatlonját. Elkezdett mint egy profi sportoló 2016-ban, és ki van képezve a korábbi dél-afrikai triathlete és többszörös Ironman gyztes Raynard Tissink .

2013 februárjában Annah Watkinson országos második helyezett lett a hosszútávú triatlonban.

2019 januárjában 4:21:14 órás gyzelmi idejével megnyerte az Ironman 70.3 Dél -Afrika új pályarekordját, áprilisban pedig harmadik lett az Ironman Dél -Afrikában . Augusztusban a 38 éves versenyz a svájci Daniela Ryf mögött a második helyen végzett a Trans Vorarlberg Triatlonban , a Boden-tó közepén .

Watkinson szülvárosában, Johannesburgban él.

Sportos sikerek

web Linkek

  • Annah Watkinson profilja és eredményei a Triathlon.org ITU adatbázisában , elérhet 2021. szeptember 3 -án (angolul).

Egyéni bizonyíték

  1. Két karrier egyben (2018. április 10.)
  2. Daniela Ryf folytatja gyzelmi sorozatát (2019. augusztus 25.)
  3. Midlands Ultra Triatlon 2016

Opiniones de nuestros usuarios

Beata Jenei

Ebben a Annah Watkinson szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Eliza Cseh

Köszönöm. A cikk a Annah Watkinson hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Annah Watkinson

Blanka Asztalos

Meglepett ez a cikk a Annah Watkinson, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Annah Watkinson

Valentin Bodnár

A Annah Watkinson szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre