Anna.FMAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna.FM-ről van szó. A Anna.FM-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna.FM-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna.FM-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna.FM-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna.FM-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Infobox rádiótorony piktogram
anna.FM
Állomás logója
Lányok - végre köztünk!
Rádió adó ( magánjog )
Program típusa Rádió 25-49 éves nknek
recepció digitális földi , él közvetítés
Fogadó terület Baden-Württemberg
Az átvitel kezdete 2021. február 1
tulajdonos Medienhaus Südwest GmbH & Co. KG
vezérigazgató Robin Schuster, Christian Noll, Carlheinz Gern
Rádióállomások listája
anna.FM honlapja

Az anna.FM a Medienhaus Südwest GmbH & Co. KG rádióállomása, amely 14 és 39 év közötti nket céloz meg.

Idrés

Az anna.FM 2021. február 1-jén adásba lépett Baden-Württemberg DAB + állami muxjában a 11B csatornán, és ott cserélte ki a sziklaantennát . Ugyanakkor az anna.FM programot internetes adatfolyamként is sugározzák a msorszolgáltató honlapján. az anna.FM a Die neue Welle , a baden.fm és a Donau 3 FM testvérállomása .

program

Három moderált programrész van: Él reggel Karlsruhe-ból, Daytime Freiburgból és Drivetime Ulm-ból. A reggeli adást Vanja Borko moderálja, Julica Goldschmidt 1014, Saskia Ochner pedig 1418 között hallható. Tartalmát tekintve a program kifejezetten a nkre szabott témákat tartalmaz az életmóddal, az egészséggel, a táplálkozással és a wellnesssel kapcsolatban. A tartalom online tükrözdik a msorszolgáltató webhelyén.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. anna.FM: anna.FM február 1-jétl Baden-Württembergben a DAB + -on
  2. Radioszene.de: ANNA.FM február 1-jétl Baden-Württembergben a DAB + -on
  3. Radioszene.de: ANNA.FM február 1-jétl Baden-Württembergben a DAB + -on

Opiniones de nuestros usuarios

Istvan Molnár

Ez egy jó cikk a Anna.FM_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Simon Hegyi

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anna.FM., Helyes

Marian Veres

Ez a bejegyzés a Anna.FM segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél