Annabeth GishAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabeth Gish-ről van szó. A Annabeth Gish-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabeth Gish-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabeth Gish-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabeth Gish-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabeth Gish-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annabeth Gish (* 1971. március 13. , Albuquerque , New Mexico , Anne Elizabeth Gish néven ) amerikai színészn .

Élet

Annabeth Gish egy lánya a tanár az angol tanulmányok Robert Gish és a tanár Judy Gish. Kétéves korában az iowai Cedar Falls-ba költözött , ahol felntt. 1989 és 1993 között angolt tanult a Duke Egyetemen .

1988-ban Gish Julia Roberts mellett játszott a Pizza Pizza - A menny egy szelete cím filmben , amit a filmdíjas Young Artist Awardra jelöltek. 1994-ben a Wyatt Earp - A legenda élete sztáregyüttes tagja volt Kevin Costner körül . A Gone With the Wind , a Scarlett televíziós minisorozat (1994) folytatásában Anne Butlert alakította . Az Oliver Stone Nixon - életrajzi (1995) ábrázolta Julie Nixon Eisenhower . Miután több televíziós filmek és támogató szerepet a filmekben, mint a Doppelmord (1999), tagja volt a leadott a X-akták Az FBI tavaly a 2001-tl .

2003 óta a The West Wing - In the Power Center hat epizódjában szerepelt , legutóbb a Desperation cím minisorozatban , amelyhez Stephen King saját sablonja alapján írta a forgatókönyvet.

Gish 2003 óta ns a kaszkadr Wade Allennel . Els fiuk 2007. január 12-én született. Beverly Hills- ben él . A második fiú, Enzo Edward Allen, 2008. október 25-én született.

Filmográfia (válogatás)

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Belépés a filmreference.com oldalra

Opiniones de nuestros usuarios

Arpad Kollár

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Annabeth Gish szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Maria Antal

A Annabeth Gish szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Aron Hajdú

Jó cikk a Annabeth Gish