Annaberger LandringAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annaberger Landring-ről van szó. A Annaberger Landring-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annaberger Landring-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annaberger Landring-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annaberger Landring-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annaberger Landring-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Annaberger Landring egy kombinált kerékpáros és túraútvonal a Közép-Érchegységben , a névadó Annaberg-Buchholz várostól keletre , a Szász Érchegység körzetében . Ez egy északi és egy déli gyrbl áll.

Földrajzi hely

Az Annaberger Landring a fels érchegységben található a nyugati Annaberg-Buchholz és keleten Marienberg bányavárosok között . Az útvonal az Annaberg-Buchholz környéki vidéki térség számos faluját köti össze, amelyek többsége a volt Annaberg kerület keleti részén volt . Az Annaberger Landringet nyugatról a Pöhlbach völgye, keleten pedig a Jöhstädter Schwarzwasser és a Preßnitz völgye határolja . A legdélibb pont Csehországgal határos a Jöhstadthoz tartozó Berghof területén .

Útvonal leírása

Az Annaberger Landring két hurokból áll, amelyek egymással kombinálhatók. A 33 kilométeres északi és a 31 kilométeres déli gyr mellett a küls gyr 40 kilométer hosszúságon és a 10 kilométeres keresztezdésen vezethet. Összességében az Annaberger Landring teljes hossza kb. 50 kilométer. A teljes kerékpáros és túraútvonalat folyamatosan jelzik, és az idjárástól függen állandóan használhatók. Az úttest burkolt kavicsos utakból, aszfaltozott járdákból és járdákból, valamint irányítható erdei és rétes utakból áll.

Az északi gyr

Az északi gyr hossza 33 kilométer. Arnsfeldtl , az Annaberger Land eV régió fejlesztésével foglalkozó egyesület székhelyétl indulva az északi gyr keresztezdésként fut a déli gyrvel együtt nyugatra, Fuchshöhe mellett . A Rauschenbachtalon való áthaladás után elérjük Mildenau fels falut . Ezután az északi gyr elhagyja a déli gyrt Königswalde- tól keletre, és az óramutató járásával megegyez irányban halad észak felé. Geyersdorfig van, a Pöhlwasser völgyében. Geyersdorfban az északi gyr felfelé vezet kelet felé, a középs Mildenau falu felé, ahol a Sandbachot másodszor keresztezik. Most az utat az egész területen a keleti oldalon Mildenau több mint Mauerberg gen Streckewalde a Valley of Preßnitz. Streckewalde fell az egykori keskeny nyomtávú Selva - Jöhstadt vasút nyomvonalát használják , amelyet kerékpárúttá alakítottak át . Déli irányban elhaladnak Boden és Niederschmiedeberg falvak . A Mittelschmiedeberg , az északi és déli gyr találkozunk, ahol, mint egy kereszt útját ki a Preßnitz völgyben felfelé nyugat felé, amikor eléri a fels falu Arnsfeld újra.

Az északi körön haladva idnként körkörös és helyi utakon kell haladni. Továbbá az útvonal keresztezi vagy érinti a kerékpáros és túraútvonalakat, például az E3-as túraútvonalat és a Zschopautal kerékpárutat . Az útvonalbejegyzés sok helyen rugalmas. Javasoljuk például a belépési pontokat a Streckewalde, Boden, Niederschmiedeberg, Obermildenau, Königswalde, Mildenau, Geyersdorf és Wiesenbad termálfürdk túra parkolóihoz . Az utóbbiból Plattenthalon keresztül Mildenau vagy Geyersdorf felé vezet az út.

A Südring

A déli gyr hossza 31 kilométer. Arnsfeldtl, az Annaberger Land eV régió Fejlesztéséért Egyesület székhelyétl indulva a Südring keresztezdésként halad a Nordringgel együtt nyugatra a Fuchshöhe mellett . A Rauschenbachtalon való áthaladás után elérjük Mildenau fels falut . Ezután a déli gyr elhagyja az északi gyrt Königswalde- tól keletre, és az óramutató járásával ellentétes irányban halad dél felé. Nem található akár Brettmühle a Pöhlwasser völgyben. A Königswalde kerületben a Südring elhagyja a Pöhlwasser-völgyet. Most fut a völgyben a Conduppelbach már a cigány szikla a Berghof közel a cseh határhoz. Most a Südring követi az utat Jöhstadt felé kelet felé . Most a Südring északkelet felé halad a Jöhstädter Schwarzwassers völgyében és Schmalzgrube fell a Preßnitz völgyében, a keskeny nyomtávú Wolkenstein - Jöhstadt vasút nyomvonalával párhuzamosan, amelyet ma Preßnitztalbahn néven üzemeltetnek. Elhaladnak a jöhstadti Schlössel , Schmalzgrube és Steinbach körzetek . Steinbach fell a Südring visszatért az egykori Bahnstrasse-ra. A kerékpárút további folyamán Oberschmiedebergen keresztül vezet északra . A Mittelschmiedeberg , az északi és déli gyr találkozunk, ahol, mint egy kereszt útját ki a Preßnitz völgyben felfelé nyugat felé, amikor eléri a fels falu Arnsfeld újra.

Ha a Südringen halad, alkalmanként körkörös és helyi utakon kell átkelnie. Csak a Zuppunerfelsen közelében található Conduppelbachtal területén található az útvonal egy nagyon meredek, mszakilag igényes szakasza, amelyet számos hosszanti és keresztirányú gyökér keresztez. Az útvonalbejegyzés sok helyen rugalmas. Kiindulópontokat javasolunk például a Steinbach, Jöhstadt, Brettmühle, Königswalde vagy Obermildenau túra parkolóknál.

Események

2005 óta az "Annaberger-Landring-Radeln" évente egyszer kerül megrendezésre az Annaberger Landring egy részén vagy a "Annaberger Land eV Régió Fejlesztéséért Egyesület" tagközösségeiben. Családi és sporttúrát, valamint kerékpáros fesztivált kínálnak.

web Linkek

Commons : Annaberger Landring  - Képek gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Imre Végh

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Annaberger Landring_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Judith Barabás

Köszönöm. A cikk a Annaberger Landring hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Annaberger Landring

Bela Major

A Annaberger Landring szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Annaberger Landring szóló cikk teljes és jól elmagyarázott