Annabelle WallisAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabelle Wallis-ről van szó. A Annabelle Wallis-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabelle Wallis-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabelle Wallis-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabelle Wallis-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabelle Wallis-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annabelle Wallis (született szeptember 25-, 1984-ben az Oxford , Oxfordshire ) egy brit színészn .

Élet

Valais mvészi családi környezetbl származik; apja színész volt. A néhai színész, Richard Harris anyai nagybátyja volt. Wallis Angliában született , de gyermekkora nagy részét Portugáliában töltötte , ahol iskolába is járt. A Szent Domonkos Nemzetközi Iskolába járt Outeiro de Polimába . Folyékonyan beszél portugálul , franciául és spanyolul .

Portugáliában készített néhány rövidfilmet . Londonba visszatérve Wallis 2002 óta professzionálisan dolgozik színésznként. Színészleckéket kapott egy magán színészedztl. Kezdetben kereskedelmi színésznként dolgozott Londonban, és független filmekben dolgozott .

2005 -ben volt az els fszerepe egy filmben , amelyet Romesh Sharma rendezett ; játszotta Sophie szerepét a bollywoodi Dil Jo Bhi Kahey filmben , amely egy romantikus szerelmi történet két stockholmi diák , egy indián és egy francia-mauritiusi között. 2007 -ben Kelly Fisher fehérnemmodell szerepét vállalta a Diana - Az utolsó 24 óra cím brit televíziós filmben , akinek viszonya volt Diana hercegn párjával, Dodi Al -Fayeddel . Támogató szerepet játszott Ridley Scott The Man Who Never Lived (2008) cím thrillerében .

2009 -ben debütált a Tudors cím brit televíziós sorozatban Jane Seymour , VIII . Henrik angol király harmadik feleségének szerepével . 2010 -ben rendezte a WE cím filmet , amely romantikus történet Edward VIII és Wallis Simpson szerelmi történetérl , Madonna rendezésében .

Wallis Londonban él. Kapcsolatban volt Chris Martin énekesnvel .

Filmográfia (kiválasztás)

web Linkek

Commons : Annabelle Wallis  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. a b c d Interjú Annabelle Wallis -szal - Dil Jo Bhi Kahey IndiaGlitz vezet hölggyel 2005. szeptember 21 -tl.
  2. Annabelle Wallis királyi debütál a Tudorokban ( Memento 2010. augusztus 19 -tl az Internet Archívumban ). A BlackBook magazin 2009. április 3 -án .
  3. Chris Martin barátnje, Annabelle Wallis bátran megy egy merész ruhában, merész csipkebetéttel a CinemaCon számára . In: Daily Mail , 2017. március 29. Letöltve: 2017. augusztus 11.

Opiniones de nuestros usuarios

Erik Gyarmati

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Annabelle Wallis

Luca Forgács

Nagy felfedezés ez a cikk a Annabelle Wallis és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Annabelle Wallis és az egész oldal

Lilla Szalai

Meglepett ez a cikk a Annabelle Wallis, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Annabelle Wallis

Levente György

A Annabelle Wallis szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Annabelle Wallis szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Erzsebet Szilágyi

Örömmel találtam ezt a cikket a Annabelle Wallis., Örömmel találtam ezt a cikket a Annabelle Wallis.