Annabelle és a repül rénszarvasAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabelle és a repül rénszarvas-ről van szó. A Annabelle és a repül rénszarvas-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabelle és a repül rénszarvas-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabelle és a repül rénszarvas-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabelle és a repül rénszarvas-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabelle és a repül rénszarvas-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Német cím Annabelle és a repül rénszarvas
Eredeti cím Annabelle kívánsága
Gyártó ország Egyesült Államok
eredeti nyelv angol
Kiadási év 1997
hossz 54 perc
Korosztály besorolása FSK 0
Rúd
Rendez Roy Wilson
forgatókönyv Dan Henderson
Termelés Roy Wilson
zene Steve Dorff
vágott Tom Gleason
Clay Iverson
Terry Moore

Az Annabelle és a repül rénszarvas (orig. Annabelle's Wish ) egy rajzfilm , amelyet Roy Wilson rendezett , és amelyet elször 1997. október 21-én mutattak be az Egyesült Államokban. A német szinkron párbeszédirányát Harald Holzenleiter hajtotta végre , a könyvet és a szövegeket Nadine Geist készíti .

ábra Eredeti hangszóró Német beszél
Baker nagyapa Jerry Van Dyke Eberhard Prüter
Annabelle Kath Soucie Oona Plany
Ágnes néni Cloris Leachman Kerstin Sanders-Dornseif
Floppy fül (kutya) Jay Johnson Stefan Staudinger
Billy Baker (narrátor) Randy Travis Leon Boden
Mikulás Kay E. Kuter Helmut Krauss
Emily Aria Noelle Curzon Berenice Weichert
Csillag (anyatehén) Jennifer Darling Bettina White
Billy (fiú) Hari Oziol Julius Jellinek
Mr. Gus Holder Jim Varney Manfred Lehmann
Karcsú (disznó) Jerry Houser Renier Baaken
Scarlett (ló) Rue McClanahan Michaela Kametz
Buster Holder James Lafferty Leon Keen
Bucky Holder Charlie Cronin Ozan Unal
Brewster (kakas) Brian Cummings Sven Plate
Bagoly Steve Mackall Roland Hemmo
Ügyvéd / seriff Clancy Brown Heinz Ostermann
Taylor doktor Stu rózsák
Tyúkok Mary Kay Bergman,
Tress MacNeille

akció

Annabelle egy kis borjú, aki karácsonykor születik egy gazda istállóban. Anyja és a többi állat, egy ló, egy disznó, egy kakas és még néhány istálló lakója megtudja, hogy a Mikulás karácsonykor személyesen meglátogatja az istállóban lév állatokat, aki ajándékot ad nekik egy napig. Amikor megjelenik a Mikulás, a kis Annabelle lelkes, hogy a rénszarvas rángatja a szánját. Úgy dönt, hogy is a Mikulás rénszarvasává akar válni. A Mikulás azonban megígéri neki, hogy jövre, amikor kissé idsebb lesz, csatlakozhat rénszarvasához.

Annabelle gyorsan megbarátkozik egy Billy nev fiúval, az állatok birtokló gazda unokájával. Billy nem olyan, mint más korú gyerekek, mert néhány éve egyetlen szót sem szólt. Ennek az az oka, hogy egy éjszakát az istállóban töltött, és ez karácsonykor ersen égni kezdett, és a tzben elvesztette szüleit. Azóta a legjobb barátnje, Emily mellett más gyerekek gúnyolják és marginalizálják, különösen a szomszéd Gus Holder két fia. Billy, Emily és Annabelle sok kalandot él át együtt, többek között a szomszéd kertjének kerítését semmisítik meg, amikor szánkóval vezetik a környéket. Gus Holder, keser, morcos ember, Annabelle-t követeli kárpótlásként a kerítéséért, de mivel Billy nagyapja tudja, hogy unokája mennyire ragaszkodik a borjúhoz, ehelyett nehéz szívvel elad egy zenés dobozt, amely egykor Billy édesanyjának, lányának, Sarah-nak volt.

Ezzel párhuzamosan gyámügyi harc kezddik Billy nagyapja és Billy nagynénje között; a néni Billyt akarja magával vinni. Mivel nem tud beszélni, ezért maga sem emelhet kifogást. A karácsony a sarkon van. A Mikulás meglátogatja az állatokat, és megkérdezi Annabelle-t, hogy teljesítse-e a kívánságát. Ehelyett azt kívánja, bárcsak Billy újra beszélhetne. Billy ekkor közli a nénivel, hogy nem akarja elhagyni a nagyapját. Ugyanezen a napon megjelenik Gus Holder, és odaadja Billy nagyapjának az órát, amelyet bnös lelkiismerete miatt vett vissza, és elnézést kér fiainak viselkedéséért. A látogatás során azonnal beleszeret Billy nénjébe, aki hamarosan fiai mostohaanyja lesz.

Billy nagyon örül, és mindent el akar mondani Annabelle-nek. Mivel tud a beszél állatok titkáról, ingerülten veszi tudomásul, hogy Annabelle csak gúnyolódik. Anyjuk elmagyarázza Billynek, hogy Annabelle megadta neki a karácsonyi hangját. Feladta azt a vágyát is, hogy rénszarvas legyen számára. Azonban nem elégedetlen döntésével, mivel láthatja, milyen jó kívánsága van Billy iránt.

Repül az id. Billy feleségül veszi Emilyt, és nagyapja halála után átveszi nagyapja gazdaságát. Annabelle öregszik, de nem felejti el régi kívánságát. Karácsony este elszalad az udvarról, bár alig tud lábra állni. Billy észreveszi hiányát, és követi. Annabelle egy jégfelületen omlik össze, ereje elhagyja. A Mikulás ott is megtalálja, és végül rénszarvúvá változtatja; karácsonyi hangját is visszakapja. Billy elbúcsúzik régi barátjától, Annabelle pedig a Mikulás szánjára akasztva repül a többi rénszarvassal ajándékokat szállítani.

kritika

"Szép karácsonyi történet a kicsiknek"

- Mozi

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Aniko ábrahám

A Annabelle és a repül rénszarvas szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Dorina Herczeg

A hozzám hasonlók számára, akik a Annabelle és a repül rénszarvas keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.