Annabelle 2Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabelle 2-ről van szó. A Annabelle 2-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabelle 2-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabelle 2-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabelle 2-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabelle 2-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Német cím Annabelle 2
Eredeti cím Annabelle: Teremtés
Gyártó ország Egyesült Államok
eredeti nyelv angol
Kiadási év 2017
hossz 109 perc
Korosztály besorolása FSK 16
Rúd
Rendez David F. Sandberg
forgatókönyv Gary Dauberman
Termelés Peter Safran ,
James Wan
zene Benjamin Wallfisch
kamera Maxime Alexandre
vágott Michel Aller
Foglalkozása
kronológia

  Annabelle eld

Utód  
Annabelle 3

Annabelle 2 (Eredeti cím: Angol Annabelle: Creation 'teremtés' vagy 'teremtés') egy amerikai horror film által rendez David F. Sandberg származó 2017 . A film a New Line Cinema produkciója a RatPac-Dune Entertainment , az Atomic Monster Productions és a The Safran Company társaságában . Az album az amerikai mozikban augusztus 11-én, 2017-ben és a német mozikban augusztus 24-én, 2017-ben terjesztett a Warner Brothers Pictures .

Stephanie Sigman , Talitha Bateman , Lulu Wilson és Philippa Coulthard , Miranda Otto és Anthony LaPaglia a fszerepekben . Annabelle 2 egy prequel a 2014 film Annabelle és a másik spin-off a megidézésével film sorozat .

cselekmény

1946-ban az odaadó babagyártó, Samuel Mullins és felesége, Esther meggyászolta hétéves kislányuk, Annabelle elvesztését, akit szeretettel "Bee" -nek hívtak. Amikor Mullins autója elromlott, egy elhaladó autó elgázolta és meghalt. Késbb egy ismeretlen entitás érezteti magát Mullins házában, és a pár úgy véli, ez néhai lányuk szelleme. Ez meggyzi t, hogy áthelyezze lényét egy Samuel által készített porcelánbabába, hogy újra együtt lehessen vele. Hamarosan rájönnek, hogy egy démon áldozatává váltak, és emberi befogadót kerestek, és bezárják a babát Bee egykori hálószobájában a szekrényében, amelyet egy Biblia oldala borít. Egy papnak meg kell áldania mind a Mullins szobát, mind a házat.

Tizenkét évvel késbb, 1958-ban Mullinék meghívják apácát, Charlotte nvért és hat árva lányt, akiket katolikus árvaházuk bezárásával hajléktalanná tettek otthonukba. A legels este Janice, az egyik gyermekbénulásban szenved árva lány felébred és besurran Bee valójában bezárt hálószobájába, amely furcsa módon van kinyitva. Ebben megtalálja Bee szekrényének kulcsát, és kinyitja. Ennek során akaratlanul kiszabadítja a babában lév démonot fogságából. Ettl kezdve terrorizálni kezdi a lányokat és a ház többi lakóját, és különös érdekldést mutat Janice iránt.

A második este a démon folytatja Janice üldözését, aki lépcsház segítségével próbál menekülni, de súlyosan megsérül, amikor a démon elfogja és a második emeletrl az elsre tolja. Olyan súlyosan megsebesítette magát, hogy ezentúl kerekes széktl függ. Másnap Janice-t elrabolják a fészerben, és a démon Bee formájában most birtokba veszi. Az egyik árva, Janice legjobb barátnje, Linda, észreveszi a viselkedésében bekövetkezett változásokat, és beismeri Samuelnek, hogy Janice két éjjel ezeltt elment Bee szobájába, és talált egy babát fehér ruhában.

Közben Charlotte nvér felkeresi Esztert, aki elbarikádozta magát a hálószobájában, és arcának bal felét egy maszk mögé rejtette, miután a bal szemét a démon kitépte tizenkét évvel korábbi els találkozásuk során. Eszter bevallja az apácának azt az igazságot, ami a baba mögött rejtzik, és mirl szól a kísértetjárta ház. Charlotte nvér egyre jobban aggódik amiatt, hogy a démon valami rosszat tehet a lányokkal.

Miután Mullinékat megölte a démon, ez a nvér megtámadja Charlotte-ot, amikor megpróbálja kimenekíteni a lányokat a házból. A megszállott Janice, aki most már újra járhat, üldözi barátját, Lindát, aki félelem miatt elrejtzik Bees szobájában, de a babával a hálószoba szekrényében találja, és késsel próbálja megölni. Charlotte nvér megérkezik, hogy megállítsa Janice-t, és bezárja a lányt a babával a szekrénybe. Másnap a rendrség eljött átkutatni a házat és környékét, de a hálószoba szekrényében csak a babát találta, amelyet bizonyítékként magával vitt. Janice azonban a szekrény mögötti falon lév lyukon át megszökött, és egy Santa Monica-i árvaházba ment . Az Annabelle nevet adta magának, és a Higgins család örökbe fogadta.

1970-ben Janice "Annabelle" Higgins sátáni kultuszba lépett barátjával. Egy éjszaka hálószobájukban meggyilkolják örökbefogadó szüleiket, felkeltve ezzel a szomszédok, Mia és John Form figyelmét.

Az 1952-ben Romániában játszódó utólagos hitelképen Valak démon apácát ( Conjuring 2 ) láthatjuk elidzni a Câra kolostor gyertyafényes termeiben .

Foglalkozása

Talitha Bateman és Lulu Wilson az Annabelle 2 -rl beszél a 2017-es premier során adott interjúban
 • Stephanie Sigman Charlotte nvérként
 • Lulu Wilson, mint Linda
 • Talitha Bateman Janice szerepében
  • Tree O'Toole felnttként Janice "Annabelle" Higgins ( cameo )
 • Anthony LaPaglia mint Samuel Mullins
 • Miranda Otto Esther Mullins szerepében
  • Alicia Vela-Bailey mint Gonosz Esther Mullins
 • Philippa Coulthard, mint Nancy
 • Samara Lee Annabelle "Bee" Mullins szerepében
 • Grace Fulton mint Carol
 • Lou Lou Safran mint Tierney
 • Tayler Buck mint Kate
 • Mark Bramhall Massey atyaként
 • Brad Greenquist Victor Palmeri szerepében
 • Lotta Losten örökbefogadási brókerként
 • Joseph Bishara mint Annabelle démon
 • Adam Bartley Fuller tisztként
 • Brian Howe mint Pete Higgins
 • Kerry O'Malley mint Sharon Higgins
 • Annabelle Wallis mint Mia Form (káprázatos film)
 • Ward Horton, John Form (káprázatos)
 • Bonnie Aarons démon apácaként (cameo)

Termelés

A fejldés és a származási történet

2015 októberében megersítették, hogy folytatás készül a pénzügyileg sikeres Annabelle- filmre. 2016 márciusában bejelentették, hogy a svéd Lights-Out rendezt, David F. Sandberget vették fel a film rendezésére, John R. Leonetti , az els film rendezjének helyére. Azt is megersítették, hogy Gary Dauberman forgatókönyvíró, aki korábban az els Annabelle- film forgatókönyvéért felelt, szintén megírta a folytatás forgatókönyvét, és Peter Safran és James Wan ismét produkciót készített. Novemberben 2016-ben bejelentették, hogy a zeneszerz Benjamin Wallfisch dolgozik újra Sandberg és alkotó a film pontszámot az Annabelle 2 .

Március végén 2017 rendez Sandberg és a Warner Bros. bejelentette CinemaCon a Las Vegas , hogy Annabelle 2 volt elzménye , hogy az els film, és a hivatalos új címet kiadása az Egyesült Államokban jelenleg Annabelle: Teremtés .

Mivel Sandberg rendez nagyszer rajongója a régebbi horrorfilmeknek, szokatlan követési felvételeikkel és forgatásukkal, olyan klasszikusok létrehozása mellett döntött, mint például A kísértet (The Haunting) . Különösen az Annabelle 2 rendezése érdekelte , hogy a mai horrorfilmek felnttek és kiforrottak, és nagyobb értéket tulajdonítanak a feszültségnek, mint pusztán a kínzó pornó rületre hagyatkozni a közönség megijesztésére vagy megdöbbentésére. Els és legfontosabb: Annabelle: Az alkotás Sandberg szerint nem lehet az eredeti egyszer folytatása vagy megismétlése, sokkal inkább egy független történetet kell elmesélnie az Annabelle baba eredetével, amely egyetlen ismert fszereplt sem hoz vissza. az els film. Ezen kívül a film zenei teremtés igen nagymértékben inspirálta a soundtrack , hogy Stanley Kubrick The Shining , különösen a munkálatok a lengyel zeneszerz , Krzysztof Penderecki használnak benne . A filmkészítk másik szándéka az volt, hogy megpróbálják minél intenzívebbé és félelmetesebbé tenni a filmet, hogy Sandberg rendez szerint egyes nézk számára túl nehéz lehet nézni. Ennek ellenére csendes pillanatoknak is be kell áramlaniuk a filmbe, hogy megrizzék az egyensúlyt a történet elbeszél részei és a közös mfaji elemek között.

Anthony LaPaglia crop.jpg
Miranda Ottó 2., 2012.jpg


A színészek Anthony LaPaglia (2013) és Miranda Otto (2012)

Casting és filmezés

2016 júniusában Miranda Otto , Talitha Bateman és Stephanie Sigman megersítést nyert a filmben. Késbb kiderült, hogy a filmhez más színészeket is alkalmaztak, köztük Anthony LaPaglia , Lulu Wilson , Philippa Coulthard és Grace Fulton Samara Lee, Lou Lou Safran és Tayler Buck.

Fiatal színészn Talitha Bateman már továbbjutott a szerepe Janet Hodgson James Wan öntés számára varázsolt 2 , de a döntés végül elment javára Madison Wolfe . Testvére, Gabriel Bateman is látható volt az Annabelle és a Lights Out c . Filmekben . Ennek ellenére hosszú casting fázist hajtottak végre, hogy megtalálják a megfelel lányokat az árvák szerepéhez. Talitha Batemannek szintén többször kellett meghallgatnia Sandberget, hogy bebizonyítsa, hogy Janice szerepéhez áll, és végül felvették. Lulu Wilson meghallgatta az árvák közül a legfiatalabb, Linda szerepét , mert olyan filmszereplt szeretett volna játszani, aki alternatívája Doris Zander szerepének az Ouija: A gonosz eredete cím filmben . A Creation a harmadik horrorfilmje is, miután 2014-ben a Deliver Us From Evil és a 2016 Origin Of Evil cím filmben szerepelt . A gyermek színészekkel való együttmködés jelentette a legnagyobb kihívást a Sandberg rendez körüli produkciós csapat számára, mert idbeli korlátozások voltak érvényben a munkaidre, éjfél után nem volt szabad dolgozni, és nem lehetett túlórázni.

A 15 millió dolláros költségvetés lövöldözés 2016. június 27-én kezddött Los Angelesben , Kaliforniában , a Warner Bros. Studiosban, és 2016. augusztus 15-én fejezdött be.

Filmzene

A zene a film volt tagjai által Benjamin Wallfisch , aki korábban írta a zenét Sandberg Lights Out helyett Joseph Bishara, a zeneszerz az els Annabelle film és a megidézésével filmeket. A filmzene 2017. augusztus 4-én jelent meg a Time Warnerhez tartozó Label Water Tower Music kiadónál.

Annabelle: Teremtés - Eredeti mozgókép-filmzene 
Nem. cím Tolmács hossz
1. Teremtés   3:42
2. A Mullins család   0:43
3. Új otthon   1:28
4 Méhszoba   3:01
5. Annabelle felébredt   2:18
6. Emeletes társak   1:01
7. Árnyékok és lepedk   1:25
8. Bee fényképe   1:21
9. Bábok és balhék   1:16
10. A lelked   2:48
11. Avatarok   1:48
12. Démonhalászat   2:47
13. A birtoklás   1:44
14-én Linda gyanúja   0:45
15-én Samuel halála   2:26
16. Kedves Méhünk   3:51
17-én Jannabelle   2:58
18 átalakítás   1:29
19-én Démonrengés   2:36
20 Irányelv   1:37
21. A ház áldott   1:42
22-én örökbefogadás   1:08
23. Vezeték   1:44
24. Te vagy a napsugaram Charles McDonald 2:51
Teljes hossz: 48:29

Marketing és kiadás

Stephanie Sigman és David F. Sandberg az Annabelle 2-rl (2017) beszélnek

Szeptember 15-én, 2016-ban az els hivatalos teaser az Annabelle 2-ben bemutatott. Március 31-én az Annabelle baba készítésérl szóló újabb rövid bemutató , Creation alcímmel jelentette be a film hivatalos elzetesét , amelyet a Warner Bros. a WonderCon 2017-n mutatott be a kaliforniai Anaheimben , 2017. április 1-jén .

Annabelle: Az alkotás premierje 2017. június 19-én volt a Los Angeles-i Filmfesztiválon , ahol a Warner Bros. kiadott egy második hivatalos elzeteset és az utolsó filmplakátot . Ezenkívül a filmet 2017 júliusában mutatták be az éves Comic-Con -on San Diegóban, és egy exkluzív " vetítés " során mutatták be .

2017. július végén a Warner Bros. a Toy Gun és a Ghost filmklipeket is közzétette a YouTube-on az Annabelle: Creation eredeti jeleneteivel , valamint a Bee's Room 360 fokos virtuális valóság- elzetes paranormális eseményekkel az egykori gyermekszobában. néhai Mullins lánya, ahol az Annabelle babát csapdába ejtette a démon.

A filmet eredetileg 2017. május 19-én tervezték bemutatni az Egyesült Államokban és a világ más részein ugyanebben az idszakban. A megjelenés dátumát azonban a Warner Bros. 2017 augusztusára, 2016 decemberére halasztotta, hogy ne versenyezhessen Ridley Scott Alien: Covenantjával , amelynek indulási dátumát a 20th Century Fox 2017 májusára tzte ki.

recepció

Az Annabelle 2 értékelései részben negatívak és vegyesek a pozitívhoz. Egyes bírálók kritizálják az eredetileg túl lassú színpadra állítást, a gyenge forgatókönyvet, valamint a közhelyes karaktereket és a túl sok ugrási félelmet . Pozitívan kiemelték a kísérteties hangulatot, a hangtervet és a kameramunkát, amely a régi iskola horrorfilmjeire emlékeztet . Dicsérték a fiatal színészek színészi eladásait is, mindenekeltt Bateman és Wilsonét, akiknek barátságos kapcsolatát hitelesen folytatták. Összességében arra a következtetésre jutottak, hogy a film minségileg jobb, mint eldje.

A Rotten Tomatoes weboldala 116 pozitív és 49 kritikus értékelés alapján 70% -os minsítést határozott meg, átlagosan 10-bl 6,2, felhasználói 68% -kal, 5 lehetséges 3,6-os átlaggal. A kritikusok konszenzusa a webhelyrl a következképpen szól: " Annabelle: A Teremtés újabb hatalmas fejezettel egészíti ki a varázslatos franchise-t - és új bizonyítékokat kínál arra, hogy az rült külsej babák valóban rémisztek maradnak." A Metacritic webhelye átlagosan 62 metaszkorot számolt 100 lehetséges ponttal, 29 híres média értékelése és 6,7 felhasználói értékelés alapján 10 lehetséges ponttal. (2018. október)

Vélemények

Christoph Petersen a Filmstarts.de-tl az 5 csillagból 3,5-öt díjazza, és dicséri azt a tényt, hogy Sandberg rendez tudja meggyzni mindenekeltt egy remek színpadra állítással, kreatív sokkokkal és megnyer karakterekkel, amelyek nem csupán démoni takarmányok. Továbbá összefoglalja, hogy az árvák, Janice és Linda barátsága, valamint Samuel Mullins sorsa, aki lánya véletlen halála miatt felszámolásért küzd, biztosítani fogja, hogy a közönség együtt jókedvre derüljön. Végül levonja a következtetést:

"Ersen megrendezett bábhorror, ijeszt, kreatív jelenetekkel, amelyekben csak a kihúzott finálé okoz kissé csalódást - összességében újabb sikeres hozzájárulás a folyamatosan bvül" Conjuring "mozi univerzumhoz."

Arthur A. az 5 csillagból 3,5-et díjazza a Filmfutter.com oldalon, és levonja a következtetést:

Az Annabelle 2 olyan hozzájárulás a Conjuring franchise-hoz, amelyet érdemes megnézni a horrorrajongók számára, és amely régimódi horror és két nagyszer fiatal vezet színészn révén sikeresen elfelejtheti kudarcos eldjének keser utóízét. De még David F. Sandberg rendez sem kerülheti el minden hibáját, és eljuthat a James Wan-filmek osztályába. "

- Filmfutter.com

Oliver Armknecht, a Film-Rezensions.de munkatársa 10 pontból 6-ot ítél, és levonja a következtetést:

Az Annabelle 2-vel itt az ideje, hogy egyszerre vegyen egy mély lélegzetet és visszatartsa a lélegzetét: A horror slágerének elzménye jelentsen javult a régi ersségek visszatérésének köszönheten. Sok minden változott, különösen vizuálisan, a film gyönyör felvételekkel és egy hangulatos, kanyargós parasztházzal ront el. Mint mindig, itt sem semmi eredeti, minden kockázatot lehetség szerint elkerültek. A horror kliséket kompetensen hajtják végre, különösen azért, mert a karakterek személyre szabhatóak, és maga a baba is a szokásos förtelmes. "

- Film-Rezensions.de

Christopher Diekhaus levonja a következtetést a Kino-Zeit.de oldalon:

"Az Annabelle 2 könnyedén felülmúlja az inspirálatlan els filmet, de kiderül, hogy feleslegesen kétértelm dolog, mivel egy bizonyos ponton - mint sok modern horror mben - a hangos, felszínes terror borítja a lassan a csontokba csúszó horrort."

- Kino-Zeit.de

Bruttó eredmények

A háromnapos észak-amerikai indító hétvége 35 millió dolláros bevételt hozott, és az Annabelle 2 megjelenése óta mintegy 102,1 millió dollár bevételt ért el az Egyesült Államokban és Kanadában . A világ más részein 204,4 millió dollár a bevétel. A 15 millió dolláros költségvetést a film megjelenése óta mintegy 306,5 millió dolláros bevételekkel kell számolni.

Jelölések és díjak

A jelölések és díjak táblázatos listája
év Díj kategória Jelöltek és díjazottak Eredmény Ref.
2017 18. Golden Trailer Awards Legjobb horror Új vonal mozi , Buddha Jones Jelölt
2018 44. Szaturnusz-díj A legjobb horrorfilm New Line Cinema, Warner Bros. Jelölt
MTV Film- és TV-díjak A legfélelmetesebb teljesítmény Talitha Bateman Jelölt

folytatás

2018 áprilisában a Warner Bros. bejelentette, hogy a New Line Cinema az Annabelle filmek folytatásán dolgozik , amelyek premierje 2019 júliusában lesz. Rendeznek felvették a forgatókönyvírót, Gary Daubermant, aki a filmmel debütál a rendezben. James Wan és Peter Safran az Atomic Monster és a The Safran Company produkciós cégeik révén ismét közösen készítik a filmprojektet . 2018 júliusában Wan és Dauberman hivatalosan is bejelentették a San Diego Comic-Con konferencián, hogy a harmadik Annabelle- film cselekménye nem sokkal a The Conjuring eseményei eltt játszódik , amikor a babát a Warrens elhozta az okkult múzeumba, és zárva van. egy kirakat , majd kísértette majd tíz éves lánya Judy . Ezenkívül 2018. szeptember végén bejelentették, hogy a fiatal színészn, Mckenna Grace- t felvették Judy Warren fszerepére . Az Annabelle 3 2019-ben jelent meg.

Lásd még

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Az Annabelle 2 kiadási bizonyítványa . A filmipar önkéntes önszabályozása (PDF; tesztszám: 170304 / K; megjelenés dátuma: 2017. augusztus 4., hozzáférés: 2017. augusztus 6.). Sablon: Az FSK / maintenance / type nincs beállítva és az 1. paraméter 4 karakternél hosszabb
 2. ^ Warner Bros. Entertainment : Annabelle: Teremtés. In: warnerbros.com. Letöltve: 2017. május 31 .
 3. Starts A film indul : Annabelle 2: Teremtés. In: filmstarts.de. Letöltve: 2017. május 31 .
 4. Alex Stedman: Az Annabelle: Teremtés cím elzetes megmutatja az Elbvöl átkozott baba eredetét. In: változat.com. 2017. április 2., Elérhet 2017. május 31 .
 5. ^ Jacob Hall: Az Annabelle 2 a mvekben van. In: slashfilm.com. 2015. október 19, elérhet 2017. május 31 .
 6. a b c Dave Mc Nary: Annabelle 2 kihúzza a fényeket rendez David Sandberg rendezt. In: változat.com. 2016. március 22. , 2017. május 31 .
 7. Dave Mc Nary: 'Anabelle' folytatás a munkálatok. In: változat.com. 2015. október 17, megtekintve 2017. május 31 .
 8. Filmzene- riporter : Benjamin Wallfisch szerzi az Annabelle 2 -t. In: filmmusicreporter.com. 2017. november 23, megtekintve 2017. május 31 .
 9. Aaron Couch: Az Annabelle 2 rendez felfedi a Horror folytatás címét. In: hollywoodreporter.com. 2017. március 29., 2017. május 31 .
 10. Matt Dolloff: Annabelle 2 hivatalosan Annabelle: Creation címmel. In: screenrant.com. 2017. március 29., 2017. május 31 .
 11. Anthony D'Alessandro: 'Annabelle 2' címet viseli: Annabelle: Creation - CinemaCon. In: deadline.com. 2017. március 30., hozzáférés: 2017. május 31 .
 12. B a b Ted Hentschke: WonderCon 2017: Interjú David F. Sandberg rendezvel az Annabelle: Creation c. In: dreadcentral.com. 2017. április 4., Elérhet 2017. május 31 .
 13. Silas Lesnick: David F. Sandberg Beszél Annabelle-vel: Teremtés. In: comingsoon.net. 2017. április 12., 2017. május 31 .
 14. Gr a b c d Ed Gross: Annabelle: Teremtés - 5 kérdés David F Sandberg rendezvel. In: empireonline.com. 2017. április 5., hozzáférés: 2017. május 31 .
 15. William Earl, Yoselin Acevedo: "Annabelle: Creation" elzetes: A gonosz baba származási történetet kap a "Lights Out" rendeztl, David Sandbergtl - Watch. In: indiewire.com. 2017. április 2., Elérhet 2017. május 31 .
 16. Justin Kroll: Spectre színészn, Stephanie Sigman játszik az Annabelle folytatásban (KIZÁRÓLAG). In: változat.com. 2016. június 22, megtekintve 2017. május 31 .
 17. ^ Ross A. Lincoln: Maggie Grace csatlakozik a Comedy Heist Pic 'Supercon'-hoz; Talitha Bateman csatlakozik az Annabelle 2-hez. In: deadline.com. 2016. június 25, megtekintve 2017. május 31 .
 18. Brad Miska: Az Annabelle folytatása elkezddik a forgatás! In: véres-undorító.com. 2016. június 29. , 2017. május 31 .
 19. Clark Collis: James Wan frissítést ad a The Conjuring 3 -ról. In: ew.com. 2017. augusztus 7., hozzáférés: 2017. augusztus 12 .
 20. a b c drew Drew Taylor: David Sandberg az Annabelle: Teremtés mögött meghúzódó horror inspirációról. In: moviefone.com. 2017. augusztus 8., hozzáférés: 2017. augusztus 12 .
 21. Staci Layne Wilson: Annabelle: Teremtés - exkluzív interjú Lulu Wilsonnal. In: dreadcentral.com. 2017. augusztus 7., hozzáférés: 2017. augusztus 12 .
 22. Eth Seth Kelley: Pénztár: Annabelle: Teremtés az újabb lomha nyári hétvége vezetéséhez. In: változat.com. 2017. augusztus 9., hozzáférés: 2017. augusztus 11 .
 23. Brad Miska: Még több baba az Annabelle 2 sorozatán. In: véres-undorító.com. 2016. június 30, megtekintve 2017. május 31 .
 24. Cody Hamman: Az Annabelle 2 szerepli kibvülnek a forgatás kezdetekor. In: joblo.com. 2016. június 30, megtekintve 2017. május 31 .
 25. @ponysmasher: David F. Sandberg-en. In: twitter.com. 2017. augusztus 15, megtekintve 2017. május 31 .
 26. IMDb: Annabelle: Creation (2017) - Pénztár / üzlet. In: imdb.com. Letöltve: 2017. augusztus 11 .
 27. ^ Filmzenei riporter: Annabelle: Creation filmzene részletei. In: filmmusicreporter.com. 2017. augusztus 2., Hozzáférés: 2017. augusztus 6 .
 28. WaterTower Music: Annabelle Creation: Eredeti mozgókép-filmzene. In: watertower-music.com. 2017. augusztus 4., Hozzáférés: 2017. augusztus 6 .
 29. Dave Mc Nary: Nézd meg Nightmare indukáló 'Annabelle 2' Teaser. In: változat.com. 2016. szeptember 15. , 2017. május 31 .
 30. Annabelle: Creation Teaser # 1 (2017) | Filmklipek a Trailers oldalon a YouTube-on , 2017. március 31, elérhet 2017. május 31
 31. Liz Calvario, Matt Grobar: "Annabelle: Creation trailer egy Félelmetes Treat. In: deadline.com. 2017. április 1, megtekintve 2017. május 31 .
 32. Nick Romano: Az Annabelle 2 elzetes az átkozott elbvöl baba létrehozását mutatja be. In: ew.com. 2017. április 1, megtekintve 2017. május 31 .
 33. Alberto E. Rodriguez / Getty Images Észak-Amerika: 2017-es Los Angeles-i Filmfesztivál - A Warner Bros. Pictures premierje Annabelle: Creation. In: zimbio.com. 2017. június 18., Hozzáférés: 2017. június 21 .
 34. ^ A b Peter Debruge: Filmszemle: David F. Sandberg Annabelle: Teremtés c. In: változat.com. 2017. június 20., Hozzáférés: 2017. június 21 .
 35. Scott Mendelson: Annabelle: Creation elzetes és poszter hivatalosan is bejelentette a Conjuring univerzumot. In: forbes.com. 2017. június 20., Hozzáférés: 2017. június 21 .
 36. Dino-Ray Ramos: Comic-Con: Az új vonal ScareDiego eseménye exkluzív IT felvételeket tartalmaz, Annabelle: Creation szrés. In: deadline.com. 2017. július 17., Hozzáférés: 2017. július 26 .
 37. ^ Thr Staff: Milyen egy filmet elször a Comic-Con-hoz vinni. In: hollywoodreporter.com. 2017. július 21, megtekintve 2017. július 26 .
 38. Anthony D'Alessandro: 'It', 'Az apáca' és 'Annabelle: Creation' Megijesztik San Diegót, mivel az új vonal elindítja a Comic-Con-t. In: deadline.com. 2017. július 20., Hozzáférés: 2017. július 26 .
 39. Annabelle: Creation - Toy Gun - Warner Bros. UK a YouTube-on , 2017. július 24., Hozzáférés: 2017. július 26.
 40. Annabelle: Creation - Ghost - Warner Bros. UK a YouTube-on , 2017. július 24., Hozzáférés: 2017. július 26.
 41. Annabelle: Creation VR - Bee's Room a YouTube-on , 2017. július 26., Hozzáférés: 2017. július 26
 42. Dave Mc Nary: Ben Affleck Éjszakánként krimi-drámája, 3 további Warner Bros. film, 2017 -re datálva. In: változat.com. 2016. március 22. , 2017. május 31 .
 43. Anthony D'Alessandro: A Warner Bros. 2017-es dátumváltozásokat hajt végre Arthur királyra, CHiPS -re, Annabelle 2 -re és egyebekre. In: deadline.com. 2016. december 6. , 2017. május 31 .
 44. Scott Mendelson: A Warner Bros. Arthur királyt a nyár egyik legveszélyesebb hétvégéjébe költözteti. In: forbes.com. 2016. december 7. , 2017. május 31 .
 45. Joe Dziemianowicz: Az Annabelle: Alkotás fáradt, nem rémiszt: filmszemle. In: nydailynews.com. 2017. augusztus 10., Hozzáférés: 2017. augusztus 11 .
 46. Helen O'Hara: Annabelle: Teremtés. In: timeout.com. 2017. augusztus 7., hozzáférés: 2017. augusztus 8 .
 47. Walter Addiego: Az Ördög baba folytatásában van néhány lökés , sok közhely. In: sfchronicle.com. 2017. augusztus 9., hozzáférés: 2017. augusztus 11 .
 48. Thom Geier: "Annabelle: Teremtés" áttekintés: A Horror Bad Dollja baljósan töltött eredettörténetet kap. In: thewrap.com. 2017. június 20., Hozzáférés: 2017. június 21 .
 49. Justin Lowe: Annabelle: Creation: Filmszemle - LAFF 2017. In: hollywoodreporter.com. 2017. június 20., Hozzáférés: 2017. június 21 .
 50. Justin Chang : Helló, dolly! Az Annabelle: Creation recseg, furfangos eredettörténet. In: latimes.com. 2017. augusztus 10., Hozzáférés: 2017. augusztus 11 .
 51. a b c Fandango: Annabelle: Teremtés. In: rottentomatoes.com. 2017. június 20. , 2018. október 14 .
 52. ^ A b c CBS Interactive Inc .: Annabelle: Teremtés - kritikai vélemények. In: metacritic.com. 2017. június 20 , 2018. október 14 .
 53. IMDb: Annabelle: Creation (2017) - Felhasználói értékelések. In: imdb.com. Letöltve: 2018. október 14 .
 54. B a b c Christoph Petersen: A Filmstarts kritikája Annabelle 2. In: filmstarts.de. 2017. augusztus 11. Letöltve: 2017. augusztus 12 .
 55. Arthur A.: Annabelle 2 (2017) filmszemle. In: filmfutter.com. 2017. augusztus 16., hozzáférés: 2017. augusztus 18 .
 56. Oliver Armknecht: Annabelle 2. In: film-rezensions.de. 2017. augusztus 17. Letöltve: 2017. augusztus 18 .
 57. Otthon: Annabelle 2 - Szép reszketés és felesleges zaj. In: kino-zeit.de. Letöltve: 2017. augusztus 18 .
 58. IMDb: Annabelle: Creation (2017) - Hétvégi pénztár eredményei. In: boxofficemojo.com. 2017. augusztus 13 , 2018. január 20 .
 59. a b IMDb: Annabelle: Creation (2017). In: boxofficemojo.com. 2017. augusztus 13 , 2018. január 20 .
 60. IMDb: Annabelle: Creation (2017) - Nemzetközi box office eredmények. In: boxofficemojo.com. 2017. augusztus 13 , 2018. január 20 .
 61. Arany Pótkocsik Díja: GTA18 jelöltek (2017) - Jelölt kategóriák. In: goldentrailer.com. Archivált az eredeti szóló szeptember 10, 2017 ; megtekintve 2017. szeptember 5-én .
 62. Dave Mc Nary: Fekete párduc, Walking Dead szabály Saturn Awards jelölései. In: változat.com. 2018. március 15., 2018. március 17 .
 63. Kimberly Nordyke: Legjobb gazember - MTV film- és TV-díjak: Fekete párduc, Stranger Things legjobb jelölések. In: hollywoodreporter.com. 2018. május 3., 2018. június 6 .
 64. Bory-készlet: Annabelle: Teremtés folytatás a Gary Dauberman rendezéssel (exkluzív) mvekben. In: hollywoodreporter.com. 2018. április 27., 2018. június 23 .
 65. Dave Mc Nary: Harmadik Annabelle horrorfilm a New Line mvekben. In: változat.com. 2018. április 27., 2018. június 23 .
 66. Casey Perriccio: SDCC 2018: 'Annabelle 3' bejelentve! In: fanfest.com. 2018. július 19, 2018. július 29 .
 67. Hannah Shaw-Williams: Annabelle 3 hivatalosan bejelentve: Rémálom a múzeumban. In: screenrant.com. 2018. július 18, 2018. július 29 .
 68. Andreas Wiseman: Az Annabelle folytatás a Marvel kapitányt és a The House Haunting Of Hill House csillagot, Mckenna Grace fszerepet játssza. In: deadline.com. 2018. szeptember 28., 2018. október 1 .

Opiniones de nuestros usuarios

Marietta Lengyel

Örömmel találtam ezt a cikket a Annabelle 2., Örömmel találtam ezt a cikket a Annabelle 2.

Robert Bodó

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Annabelle 2_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Galina Simon

Nagyszerű poszt a Annabelle 2., Nagyszerű poszt a Annabelle 2.

Peter Kurucz

Köszönöm. A cikk a Annabelle 2 hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Annabelle 2