Annabel VernonAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabel Vernon-ről van szó. A Annabel Vernon-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabel Vernon-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabel Vernon-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabel Vernon-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabel Vernon-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annabel "Annie" Morwenna Vernon (született szeptember 1-, 1982-ben a Truro , Cornwall ) egy brit evezs . Kétszeres világbajnok és ezüstérmes a 2008-as pekingi nyári olimpián .

Vernon 17 évesen kezdett evezni. ünnepelte els sikereket az U23 korcsoport, amelyben és Jo Cook nyert bronzérmet a két férfi kategóriában az U23 világ regatta 2004 . Aztán áttért az evezésre és a 2005-ös japán evezés világbajnokságán a single-ben a kilencedik helyen végzett . Újabb átmeneti év után páros evezsben sikerült 2007-ben beugrani a brit ni ketts evezsbe , amely aranyérmet nyert a 2007-es evezés világbajnokságán . A következ évben ezüstérmet nyert Debbie Flood , Frances Houghton és Katherine Grainger mellett a 2008. évi pekingi nyári olimpián , közvetlenül a kínai hajó mögött.

Következ olimpiai ciklusa még egy évvel Anna Watkins páros evezéssel kezddött . Jó teljesítmények és a 2009-es evezés-világbajnokságon elért második hely után ismét kvalifikálta magát a négybevezetésbe és 2010-ben megszerezte második világbajnoki címét . A következ évben a brit evezsök meggyengítették a 7. helyet a 2011-es evezs világbajnokságon , amely után Vernon visszahúzta az övbe a tartományt. A brit ni nyolcadik sorban az 5. helyen végzett a 2012-es londoni nyári olimpián . Azóta nem versenyzett nemzetközi szinten.

Vernon indul a Marlow Evezs Klubba . 179 cm magasságban súlya 79 kg. Tanulmányait a Wadebridge School- ban, a Cambridge-i Downing College-ban és a londoni King's College- ban végezte (MA International Relations).

sikerek

internetes linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Michael Gergely

A Annabel Vernon szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

George Győri

A Annabel Vernon szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Stella Csikós

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Annabel Vernon-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Annabel Vernon-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Annabel Vernon itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Mohamed Csizmadia

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annabel Vernon íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annabel Vernon

Renata László

Ez egy jó cikk a Annabel Vernon_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül