Annabel HoltkampAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabel Holtkamp-ről van szó. A Annabel Holtkamp-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabel Holtkamp-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabel Holtkamp-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabel Holtkamp-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabel Holtkamp-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annabel Holtkamp (valójában: Anna Isabel Holtkamp ; 1955. december 17- én született Düsseldorfban ) egykori német hosszútávfutó, aki különösen sikeres volt a maratonon .

1987-ben 2:45:21 óra alatt megnyerte a Frankfurti Maratont . A következ évben ott végzett a második helyen, és személyes rekordját 2:37:24 h-val állította fel.

1990-ben ötödik lett a hamburgi maratonon 2:39:24 óra alatt, a második pedig a Rotkreuz Marathon Karlsruhe német második helyezettje 2:39:50 óra alatt. 1991-ben a Hannoveri Maratonon 2:39:04 óra alatt a harmadik helyen végzett .

Az 1,62 m magas és 47 kg-os nehéz sportoló az ASV Kölnbe indult .

Legjobb idk

irodalom

Opiniones de nuestros usuarios

Zsuzsanna Bálint

Ez a bejegyzés a Annabel Holtkamp segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Jozsef Lukács

Nagyszerű poszt a Annabel Holtkamp., Nagyszerű poszt a Annabel Holtkamp.

Ella Hajdú

A hozzám hasonlók számára, akik a Annabel Holtkamp keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.