Annabel EllwoodAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabel Ellwood-ről van szó. A Annabel Ellwood-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabel Ellwood-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabel Ellwood-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabel Ellwood-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabel Ellwood-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annabel Ellwood (született február 2, 1978-as in Canberra ) egykori ausztrál teniszez .

Karrier

Ellwood kilencéves korában kezdett teniszezni. A Canberra International -en 2001-ben a WTA Tour egyetlen döntjébe jutott Nannie de Villiers- szel , amelyet 4: 6 és 6: 7 2- re veszített Nicole Arendt / Ai Sugiyama ellen . Sikeresebb volt az ITF Ni Körversenyein , ahol kilenc egyes és 14 páros címet ünnepelt.

Az ausztrál Fed Kupa csapat , játszott öt játék a 1997 és 1998 (egyenleg: egyedülállók 2: 2, páros 1: 0). Szintén képviselte hazáját az 1998-as Hopman Kupán .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Henrietta Ujvári

Nagyszerű poszt a Annabel Ellwood., Nagyszerű poszt a Annabel Ellwood.

Henrik Biró

Ezt a bejegyzést a Annabel Ellwood-ről pont ezt kerestem.