Annabel ChongAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabel Chong-ről van szó. A Annabel Chong-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabel Chong-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabel Chong-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabel Chong-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabel Chong-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annabel Chong (valódi neve : Grace Quek , született May 22-, 1972-es a Singapore ) egykori pornószínészn , aki él az USA-ban . Hírnevét a The World's Big Gang Bang pornófilmmel érte el , amelyben tíz órán belül 251 alkalommal szexelt a kamera eltt, körülbelül 70 férfival, amelyet " gangbang- világrekordként " forgalmaztak. Élettörténete a Sex: The Annabel Chong Story cím dokumentumfilm tárgyává vált 1999-ben, és sablonként szolgált egy darabhoz és egy regényhez.

Élet

Grace Quek Szingapúrban született két tanárnál. Miután leányiskolában végzett , jogot és mvészetet tanult Londonban . Tanulmányait 21 éves koráig vezette ott, majd azután költözött, hogy bandai nemi erszak áldozatai lettek az Egyesült Államokban, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen sikeresen végeznek diplomát fotó-, mvészet- és nemi tanulmányokban, valamint kiemelked dönt készült. Tanulmányainak finanszírozásához pornó színésznként dolgozott.

Quek színészni munkája során kísérletet tett a néz elítéleteinek és feltételezéseinek megkérdjelezésére a ni szexualitással kapcsolatban. Például egy banda ábrázolását Messalinának , Claudius római császár feleségének allegóriaként értelmezte . Messalina hírneve a római történészek körében nem volt jó a szexuális élete miatt, még akkor is, ha más oldalai is voltak. Chong hangsúlyozza ezt a kettsséget, amely megtiltja a nknek, hogy képesek nyíltan kifejezni szexualitásukat, amelyet a férfiak gyakran természetesen megkapnak:

- Ha egy srác 251 nt csinálna egy nap alatt, azt hiszem, mindenki azt hinné, hogy igazi ménes. De amikor egy lány megteszi, ezt a szörny ribancnak tartják. "

Ha egy srác 251 nt kapna egy nap alatt, azt hiszem, mindenki azt hinné, hogy igazi szexuális férfi. De amikor egy lány ezt csinálja, azt gondolja, hogy szörny ribanc.

Karrier, mint pornó színészn

Quek válaszolt egy hirdetésre, amely látszólag egy modellügynökségtl származott, de valójában egy felntt filmproducer volt.

1995 januárjában a világ legnagyobb bandabangját Bone valósította meg és filmezte. Quek motivációja, hogy részt vegyen ebben a filmben, többek között azon a szándékán alapult, hogy megkérdjelezte a nemi szerepet . Quek soha nem kapta meg azt a 10 000 dollárt, amelyet a gangbangért ígértek, és amelynek állítólag fedeznie kellett volna az egyetemi tandíjait, de késbb népszer talk show vendég lett, többek között a Jerry Springer Show-n is .

Ábrázolásáért az Esquire magazintól kétes eredmény díjat kapott . Az 1996-os folytatásban a World's Big Gang Bang 2 , amelyben Quek is részt vett, Jasmin St. Claire rekordját 300 férfival túllépték .

2000-ben Quek kijelentette, hogy a saját produkciós cégével szeretne rendezi nként pornót forgatni, de 2003-ban kilépett az iparból és azóta programozóként dolgozik .

recepció

Az élete volt a témája az 1999-es dokumentumfilm Sex: A Annabel Chong történet szerint Gough Lewis . A filmet a Sundance Filmfesztiválon vetítették , ahol a fesztivál fdíjára jelölték. Különösen a szexualitásról alkotott felfogásukat érzékelték egyrészt degradálónak, mások pedig harcias feminizmusként értelmezték . Chuck Palahniuk írón Snuff cím regényében vállalta szerepét A világ legnagyobb bandaburranásában . A benne leírt kitalált fszerepl 600 emberrel próbálja megverni a Quek által felállított rekordot. 2007-ben Ng Yi-Sheng írta a 251 cím darabot , amely szintén Annabel Chong élettörténetén alapul, és Szingapúrban mutatkozott be Loretta Chen vezetésével.

web Linkek

Commons : Annabel Chong  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. B a b c d Paul Clinton: A szex kijózanítja a vitatott Sundance dokumentumfilmet. In: CNN.com - Filmek. 1999. február 10, hozzáférés: 2020. augusztus 19 .
  2. B a b c Tom Brook: A sokkfilm a mozikba kerül. In: BBC News. 2020. február 12., hozzáférés: 2020. augusztus 19 .
  3. ^ A b c d David Chew: A 251. jelentése : In: Today Online. 2007. március 29., hozzáférés: 2020. augusztus 19 .
  4. Lawrence van Gelder: Filmszemle - Szex: Annabel Chong története - FILMSZEMLE; A szexuális olimpia bajnoka (röviden). In: NY Times - Filmek, 2000. február 11.
  5. Részlet a Jerry Springer Show-ból Annabel Chongdal. Videó a YouTube-on .

Opiniones de nuestros usuarios

Dorina Baranyi

Ezt a bejegyzést a Annabel Chong-ről pont ezt kerestem.

Henriette Balog

A Annabel Chong nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Angelika Laczkó

A Annabel Chong szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Balazs Sárközi

Meglepett ez a cikk a Annabel Chong, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Annabel Chong