AnnabadAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annabad-ről van szó. A Annabad-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annabad-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annabad-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annabad-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annabad-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A Annabad , más néven Kleefelder Bad , egy szabadtéri medence a az Kleefeld kerületében Hannover . Az Annateich mellett található, a Hermann-Löns-Parkban . Az Annabad önkormányzati szabadtéri medence, de 1996 óta a Hannoveri Rendr Sportklub üzemelteti .

leírás

Az Annabad f medencéje egy 50 × 21 méteres úszómedence 1 és 3 méteres búvárdeszkákkal. Két nem úszómedence is rendelkezésre áll, amelyek mérete 20 × 21 m és 30 × 20 m, valamint egy pancsolómedence. A két nem úszómedence csúszdával rendelkezik, a nagyobbik pedig egy további bejárattal rendelkezik a fogyatékkal élk számára. Az úszómedencét, a kisebb nem úszómedencét és a pancsolómedencét legalább 22 ° C-os vízhmérsékletre melegítik. A nagyobb, nem úszómedence nem ftött.

A szabadtéri medence teljes területe körülbelül 50 000 m², amelyen napozópázsit és egy öreg faállományú terület található. A szabadtéri medence területén három strandröplabda -pálya, egy kis füves futballpálya és egy strandfoci -pálya, asztalitenisz -asztalok és játszóterek állnak a gyermekek rendelkezésére homokozókkal, mászókákkal és hintákkal. Van egy kioszk büfével és terasszal.

Az éves szezonnyitó a politika, az adminisztráció és az üzleti élet regionális hírességeinek részvételével nemrégiben elrelépett. Amióta a Hannoveri Rendr Sportklub átvette az irányítást, a medence mindig elsként nyílt meg Hannoverben. A 2019 -es megnyitóra minden eddiginél korábban, április 26 -án került sor. sszel bezárja a város utolsó szabadtéri úszómedencéjét. 2018 -ban , az európai aszály és hség évében október 14 -ig nyitva maradt, ami szintén történelmi rekordid.

2018 -ban - a korábbi évekhez hasonlóan - 236 400 látogatóval Annabad volt a legtöbb látogatott város hét nyilvános szabadtéri medencéje közül. Látogatórekord született 2019. június 30 -án, napi 11 500 látogatóval.

Az annabádi események között szerepelnek a Hannoveri Rendr Sportklub vízilabda -pontjátékai, valamint ifjúsági táborok a réti területen található különböz klubfiókokból . Szeptemberben minden évben szeptemberben kerül megrendezésre az alsó -szászországi rendrség "Swim and Run" bels versenye, amelyen több mint 1000 résztvev vesz részt. 2010 óta a Hannoveri Orvostudományi Iskola hálózata szponzorúszást tart a súlyosan beteg gyermekek érdekében.

sztori

A Annabad hivatalosan is megnyílt június 16-án, 1937-ben polgármester Arthur Mennyiség néven Volksbad Kleefeld , bár a hivatalos neve Annabad érvényesült a nyilvánosság eltt. 1945 és 1954 között a brit megszálló erk tulajdona volt, és kizárólag k használták. 1954 -ben újra megnyitották a helyi lakosság eltt. 1969 -ben az Annabad úszómedence -ftt kapott. 1970 -ben hivatalosan átnevezték Kleefelder Bad -re. Ez a név ma is érvényes, de nyilvánosan ritkán használják. 1995 -ben egy polgári kezdeményezés mentette meg az akkor megbetegedett Annabadot a bezárástól. A menedzsmentet 1996 -ban a hannoveri városvezetés átadta a hannoveri rendrségi sportklubnak. 2004 -ben az Annabad felkerült az építészeti emlékek listájára . 2007 -ben a fürd csatlakozott az önkormányzati távftési hálózathoz. 2011 -ben a nagy adományok miatt bvítések történtek az öltöz épületben, amelyben a rendrségi sportklub úszóosztálya klubszobákat alakított ki.

web Linkek

Commons : Annabad  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Annabad krónikája

Opiniones de nuestros usuarios

Nora Szakács

A Annabad szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Annabad szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Ilona Pásztor

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Annabad