Annaba (tartomány)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Annaba (tartomány)-ről van szó. A Annaba (tartomány)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Annaba (tartomány)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Annaba (tartomány)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Annaba (tartomány)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Annaba (tartomány)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annaba
Niger Mali Spanien Portugal Tunesien Italien Libyen Mauretanien Marokko Westsahara: Status umstritten - von Marokko beansprucht und teilweise kontrolliert Boumerdes Tissemsilt Naama Mila Illizi Ain Defla Oran Ain Temouchent Ghardaia M'Sila Relizane Chlef Sidi Bel Abbès Constantine Tindouf Tebessa Biskra Medea Djelfa Tlemcen Tiaret Blida El Bayadh Mostaganem Oum el Bouaghi Batna El Tarf El Oued Tipaza Laghouat Guelma Jijel Saida Khenchela Tamanrasset Bechar Bouira Souk Ahras Algier Annaba Skikda Bejaia Sétif Adrar Muaskar Tizi Ouzou Bordj Bou Arreridj Ouargla Bordj Badji Mokhtar Timimoun Béni Abbès In Guezzam In Salah Djanet Touggourt El M'Ghair Ouled Djellal El Meniaaelhelyezkedés
Errl a képrl
Alapadatok
Ország Algéria
Fváros Annaba
terület 1410 km²
Lakosok 603 000 (2006-os becslés)
srség Km / m² 428 lakos
ISO 3166-2 DZ-23

A tartomány Annaba ( arab  , DMG Wilyat'Annba , Tamazight Agezdu n ennaba ) egy tartomány ( Wilaya ) északkeleti Algériában .

A tartomány a Földközi-tengeren található, közel Tunézia határához, 1410 km² területtel az ország egyik legkisebb területe.

Körülbelül 603 000 ember él (a becslések szerint 2006-ban), így a népsrség 428 lakos / négyzetkilométer.

A tartomány fvárosa Annaba , további nagyobb városok El Bouni és Sidi Amar .

A tartomány tartozott a megyében de Konstantin alatt a francia gyarmati idszakban . Ez a francia Észak-Afrikához tartozott .

web Linkek

Commons : Annaba  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Renata Dobos

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Annaba (tartomány) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Annaba (tartomány)

Karoly László

A Annaba (tartomány) nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Adrienne Berényi

Ez egy jó cikk a Annaba (tartomány)_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Noemi Márton

Végre egy cikk a Annaba (tartomány), ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Annaba (tartomány)

Eva Vajda

Nagyszerű poszt a Annaba (tartomány)., Nagyszerű poszt a Annaba (tartomány).