Anna (tévésorozat)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna (tévésorozat)-ről van szó. A Anna (tévésorozat)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna (tévésorozat)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna (tévésorozat)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna (tévésorozat)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna (tévésorozat)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Televíziós sorozatok
Eredeti cím Anna
Gyártó ország Németország
eredeti nyelv német
év 1987
hossz 55 perc
Epizódok 6.
mfaj Ifjúsági sorozat
ötlet Justus pávák
Rendez Frank Strecker
zene Sigi Schwab
Els adás 1987. december 21-én az
SF DRS-en
Foglalkozása

Fszerepl:

Támogató szereplk:

Vendégszereplések:

Az Anna egy hat részes német karácsonyi sorozat , amelyet 1987. december 25. és 30. között sugárzott a ZDF . A fbb szerepeket Silvia Seidel és Patrick Bach játszotta .

tartalom

1. rész

Pelzer Anna tanítvány édesapja kedvence és tanítványa a gyermek balettcsoportban. Testvére Philipp vakmeren okozott autóbalesetben csigolyasérülést szenved. Míg az orvosok azt számolják, hogy jó esélyei vannak a gyógyulásra, Anna meg van gyzdve arról, hogy még a karját sem tudja megmozdítani. A megdöbbent apa elfordul fiától, és végül elköltözik a családi házból. A kórházban, majd késbb a rehabilitációs klinikán Anna találkozik Rainerrel, akinek egy síbaleset után kerekes székre kell támaszkodnia, és aki drasztikus módszerekkel oldja meg elzáródását. Végül Rainer rájön, hogy Anna szenvedélyesen táncol.

2. rész

Rainer megpróbálja meggyzni Annát, hogy higgyen a táncálmában, de elhessegeti. Pelzer atya megbocsát Filipnek, és visszatér családjához. Anna gyógyulása nagy elrelépést jelent. Elhagyhatja a rehabilitációs klinikát, és új, különösen mvészetet népszersít iskolába járhat. Itt ismerkedett meg Siegriddel, és felkeltette Jacob tanítvány érdekldését is, aki ott táncot tanít, és néhány nappal korábban megismerkedett Annával a Prometheus eladása után . Szeretne vele edzeni, de Anna ortopéd sebésze kezdetben ellenzi az igényes sportot. Ez aztán eltemeti magát, és elhanyagolja Rainert. De végül az orvos meggondolja magát. Anna boldogan számol be barátjának, hogy mégiscsak megvalósul az álma.

3. rész

Állítólag Anna táncolja iskolája karácsonyi eladásának f részét . Miközben fél a többi lány és az iskola igazgatói irigységétl , Dr. Fabian, nincs meggyzdve arról, hogy van-e értelme ilyen elnyben részesíteni, Jacob meg van gyzdve tehetségérl. Minden további nélkül, vezeti be t a balettmester Irena Kralowa. Valójában a korábban ünnepelt balett-táncos jön Anna iskolai megjelenésére. Míg ezt a barátok és a család ünnepli, a "Kralowa" azt ajánlja Anna szüleinek, hogy támogassák jobban lányukat, ha valóban táncos szeretne lenni.

Amikor Anna meglátogatja otthon a barátját, rájön, hogy az anyja túlvéd, és úgy tnik, fogalma sincs fia erejérl. Idközben Rainer barátkozik Philippel, aki Rainerhez hasonlóan erkölcsileg támogatja nvérét. Siegriddel együtt Anna átállt Kralowa balettiskolájára, de kezdetben csak egy több hónapig tartó próbatanfolyamra. A felvételi vizsga egyértelm baklövése ellenére ott fogadják Annát és Siegridet.

4. rész

Madame Kralowa, aki, hogy feladja karrierjét balerina miatt egy súlyos betegség , látja Anna mint utódjának. Úgy dönt , hogy Annát Párizsba küldi ifjúsági versenyre, Jacob nagy csalódására, aki soha nem kapott hasonló esélyt. Apja kezdeti ellenállása ellenére Anna Párizsba ment és ott dolgozott Madame d'Arbanville-nel, a verseny fbírójával és Madame Kralowa volt edzjével. Míg családja és Rainer hiányzik, Anna érdekldni kezd egy zenés táncosok iránt, akik ugyanabban az épületben edzenek.

5. rész

Amikor Anna azt tanácsolja szüleinek, ne jöjjenek el a versenyre, mogorván lemondják párizsi útjukat. A verseny elestéjén Anna elviselhetetlen fogfájástól szenved, amelyet végül alkohollal "kezel". Amikor Madame Kralowa és Jacob megérkezik, Anna részeg. Jacob mindent megtesz annak érdekében, hogy idben kijózanodjon, de Anna eladása sikeres: ösztöndíjat kap a párizsi operába . Amikor Jacob késbb buzgón megcsókolja, meglepdik Madame Kralowa-nál, aki pofon éri tanítványát. Féltékeny és sérült, kicsit késbb búcsúzott tanárától, London felé tartva .

Annak ellenére, hogy Anna haragszik Madame Kralowára, visszatér vele együtt Németországba, elhatározva, hogy elutasítja az ösztöndíjat. Amikor Jacob késbb ismét rövid idre megjelenik Kralowa iskolájában, és Annától való röpke búcsú után távozik, és minden további magyarázat nélkül a szerelmes táncosnnek és tanárának heves vitája van, amelyben utóbbi összeomlik és kórházba kell kerülnie. Eközben Philipp egyre jobban aggódik Rainer miatt, aki egyre furcsábban viselkedik és veszélyes bátorságpróbákba merül.

6. rész

Míg Kralowa asszony még mindig nagyon gyenge a kórházban, Annának együtt kell dolgoznia Nierich úrral, aki kollégáját veszi fel. Mindkett nem szereti egymást, és nem jön ki egymással. Nierich felfüggeszti Annát, miután Siegridért kampányolt, akit a tréner megalázott. Mivel azonban Anna az egyik legnagyobb tehetség, és nem hagyhatja el az iskolát, Nierich integet neki, hogy részt vehet a Swan Lake baletteladásában . Ugyanakkor hiányzik neki Jacob, aki láthatóan nyom nélkül eltnt Londonban. Végül Anna tanúja annak, hogy Rainer miért veszélyezteti életét az egyik bátorságpróba során. Elismeri, hogy féltékeny Jacobra.

Madame Kralova ágyában Anna ismét találkozik Madame d'Arbanville-lel, aki vállalja, hogy kis hattyúként edz vele az els operaeladására. Az autómosón áthajtva Philipp és Anna meglepetésükre találkoznak Jacob-tal, aki nyilvánvalóan ott dolgozik kudarcos londoni útja után. Bevallja neki, hogy meghallgatás után elutasították, és hogy most Nierich oldalán, Kralowa iskolájában akar tanítani. Anna csalódott a viselkedésében.

Anna nagy eladásának estéjén a legyengült Kralova Jacob aggodalma ellenére együtt indul vele az operába. Anna családja, valamint Rainer, édesanyja és Siegrid is figyeli Anna eladását, ami végül nagy siker. De az öröm hirtelen elhomályosul, amikor Anna elhagyja a színpadot, és megtalálja a halott Madame Kralowát, aki betegségének bemutatása során halt meg. Sírjánál Anna késbb elbúcsúzik halott mentorától és Jacobtól azzal, hogy egy sálat ad neki, amelyet édesanyja egykor kötött az els zúzáshoz. Végül Rainer megkérdezi, hogyan képzeli a jövjét, de Anna tartozik neki választ, és megcsókolja.

háttér

  • 1988-ban az Anna - A film folytatás került a mozikba.
  • A sorozat (Anna) és a film folytatásának (Anna Ballerina) könyvsablonjai Justus Pfaue- tól származnak . A harmadik kötetbl, amelyet szintén írt, a Bravo, Anna cím filmbl nem készült film. Ez a könyv leírja New York-i életét, majd Bécsbe költözését, ahol egy nyilvánvalóan mentálisan beteg Richard nev partnerrel kell együtt dolgoznia, aki végül kiderül, hogy Anna volt baletttanárának, Kralowának a fia.
  • A zenemvet My Love Is a Tango által Guillermo Marchena , melyet sokszor a sorozatban landolt az 1. számú német listákon.
  • A sorozatot az els adás után többször megismételték, beleértve 1989 újévétl és többnyire évente karácsonykor. Az epizódokat 2011 karácsonykor is megtekinthették a 3sat és a ZDFneo , a játékfilm 2010 decemberében, valamint Silvia Seidel 2012 augusztusában bekövetkezett halála alkalmából a ZDFneón. 2012 húsvétján a ZDFneo két blokkban sugározta a sorozatot, amelyben három epizódot vágtak össze.

Vélemények

- Komoly és érzékeny, de néha meglehetsen szentimentális illusztráció a fiatal lányok álmairól. Az olyan erényeket, mint a szorgalom és a fegyelem, ugyanolyan hangsúlyosan hangsúlyozzák, mint a karrier és az önérvényesítés közötti konfliktust és az ehhez kapcsolódó személyes hiányosságokat. Hivatalos szórakozás, fleg egy fiatal közönség számára. A sorozat sikere egy azonos cím filmet eredményezett, amely folytatja a történetet. "

Rádió játszik

A sorozatnak vannak olyan rádiójátékai, amelyek az eredeti hangsávokon alapulnak. Christian Wolff vette át az elbeszél részét . Két epizód is megjelent a TELDEC Schallplatten GmbH kiadótól .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anna. In: Nemzetközi filmek lexikona . Film szolgáltatás , elérhet október 19, 2016 . 

Opiniones de nuestros usuarios

Viktoria Győri

A Anna (tévésorozat) szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anna (tévésorozat) szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Adrien Kertész

A Anna (tévésorozat) szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Ibolya Révész

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anna (tévésorozat)., Helyes