Anna-templom (Varsó)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-templom (Varsó)-ről van szó. A Anna-templom (Varsó)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-templom (Varsó)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-templom (Varsó)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-templom (Varsó)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-templom (Varsó)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna templom
Kilátás Krakkó külvárosából

Kilátás Krakkó külvárosából

Építési év: 1454
Beiktatás: 1454
Stílus elemek : Gótika , barokk , klasszicizmus
Ügyfél: katolikus templom
Elhelyezkedés: 52 ° 14 '47 "  É , 21 ° 0  É
Cím: Ul. Krakowskie Przedmiecie 68
Varsó,
Lengyelország
Célja: Római katolikus Szent Bernard templom
Egyházmegye : Varsó

A katolikus templom Szent Anna (lengyel Koció w. Anny ) a varsói katolikus bernáthegyi Church a Krakkó külvárosában , a legészakibb része a varsói királyi út .

történelem

A templom és a hozzá tartozó bencés kolostor 1454-ben épült a mazóviai tégla gótikus stílusban a bencések kezdeményezésére. Az építkezést nagyrészt Anna Fiodorówna finanszírozta, aki egyben alapítója is volt. A templom a 16. században többször leégett. A tornyot 1578-ban adták hozzá manierista stílusban. A klasszicista homlokzat Chrystian Piotr Aigner-re nyúlik vissza , aki Giacomo Fontana újratervezte a rokokó homlokzatot . A varsói felkelésben a Wehrmacht kezdetben felégette a templomot a háború után, újjáépítették.

Földrajzi hely

A templom Varsó óvárosától délre , közvetlenül a Palota téren található , ahol a varsói királyi úton Krakkó külvárosának sétánya kezddik.

irodalom

web Linkek

Commons : Annakirche  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Anette Miklós

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna-templom (Varsó)., Azt hittem, már mindent tudok a Anna-templom (Varsó)., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna-templom (Varsó).

Eniko Kónya

A Anna-templom (Varsó) szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Olga Berecz

Tetszik az oldal, és a Anna-templom (Varsó) szóló cikk az, amit kerestem

Nelli Sipos

Valami mást kellett találnom a Anna-templom (Varsó), nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anna-templom (Varsó)