Anna rémálma nem sokkal Jan után.Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna rémálma nem sokkal Jan után.-ről van szó. A Anna rémálma nem sokkal Jan után.-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna rémálma nem sokkal Jan után.-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna rémálma nem sokkal Jan után.-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna rémálma nem sokkal Jan után.-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna rémálma nem sokkal Jan után.-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Film
Eredeti cím Anna rémálma nem sokkal Jan után.
Gyártó ország Németország
eredeti nyelv német
Kiadási év 2007
hossz 87 perc
Rúd
Rendez Roland Suso Richter
forgatókönyv Martina Brand
Thomas Kirdorf
Termelés Ariane Krampe
kamera Timm Brückner
vágott Bernd Schlege
Foglalkozása

Anna rémálma után nem sokkal 6 egy komédia a Roland Suso Richter a Gesine Cukrowski és Benjamin Sadler a vezet szerepet, a koncepció és a telek, amely egyfajta adaptációja Mormota-nap . A filmet elször 2007. július 18-án mutatták be a ZDF-en .

cselekmény

A szülészn Anna Marek akar menni nyaralni lányaival Jana és Mia. De akkor szomszédja, Lukas Sturm csönget, mert barátnje, Maria váratlanul vajúdni kezd. Így segít a gyermek világra hozatalában. Közben gyermekeit az édesanyjánál szállásolják el, akivel, hogy még rosszabb legyen, még mindig vitába száll. A napi stressztl kimerülve kés esti órákban a tervezettnél késbb hajt Olaszországba.

Másnap Anna nem Olaszországban ébred, hanem a lakásában. Lukas Sturm megint csenget, mert barátnje, Maria gyereket vállal. Gyorsan kiderül, hogy Anna elz nap újra átéli. És egy id után rájön, hogy idhúzásba keveredett . Az id múlásával kezdi felhasználni az eseményeket magának: Túlzottan túlhaladja a számláját, luxus életet enged magának mások kárára, és megpróbálja a vonzó Dr. Bremenben szexel, ami azonban kudarcot vall. Amikor rájön, hogy egyetlen pszichológus sem tud rajta segíteni, öngyilkos lesz, ami azonban nem vezet a rémálom végéhez.

Végül érzései támadnak Lukas iránt. És rájön, hogy Maria csak a szomszédjának barátja, nem a párja. Most minden eszközzel megpróbálja megnyerni Lukasot barátként. És észreveszi, hogy egy szomorú özvegyember játszik zenekarban. De aztán rájön, hogy ezt önz természetével soha nem teheti meg, és hogy a más emberek iránti nagyobb együttérzés és barátságosság kiutat jelenthet. Valójában most mindenki pozitívan meglepdik rajta, amikor már nem önközpontúan cselekszik, hanem együttérz. Lukas is meg van gyzve, és Annával együtt Olaszországba megy. Az utolsó jelenetben Anna Olaszországban ébred - vége a rémálomnak.

kritika

"(TV) vígjáték az idhurok nem különösebben eredeti témájáról."

"Helyes! Az egész nagyon emlékeztet az idzített filmekre, mint például a "... és naponta a mormota üdvözli", a "Szerelem várva" vagy a "12:01", de Roland Suso Richter rendez ("Drezda", "Kein Himmel über") Afrika ")) és rendkívül humoros és szórakoztató a jó hangulatú együttesének elkészítése a bájos anyagból."

"A" Groundhog Day "sikeres kvázi feldolgozása. Következtetés: A vicc nem teljesen új, de nagyon jó "

háttér

A film Mainzban játszódik . Gyakran láthatja többek között a Rajna sétányt és néhány utcát Mainz belvárosában. Az egyik jelenetben Anna a Rajnán hajózik a barátjával, Charlyval, és a Loreley is látható.

A film a Groundhog Day cím film sémáján alapul . Phil Connorsszal ellentétben Anna nem cinikus, hanem stresszes anya, aki egocentrikus vágyat ébreszt. Connorshoz hasonlóan Anna is beleszeret a cselekmény során, és ezt 24 órán belül megpróbálja világossá tenni ennek a személynek - Lukasnak -, de ez nem olyan egyszer, mert néha jobban ismeri Lukast, mint az ismétlések révén. A film egyéb elemei, például bizonyos visszatér mellékszereplk és személyes fejldésük idvel szintén viszonylag hasonlóak.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anna rémálma röviddel 6. után. In: Nemzetközi filmek lexikona . Filmszolgáltatás , elérhet 2017. március 2-án . 
  2. Anna rémálma röviddel 6. után . In: prisma . Letöltve: 2021. május 4 .
  3. B a b Anna rémálma röviddel 6 után a tévés játékfilmben

Opiniones de nuestros usuarios

Dorina Kozma

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna rémálma nem sokkal Jan után.

Marta Vass

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anna rémálma nem sokkal Jan után.. Nekem tetszik