Anna oszlop (Innsbruck)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna oszlop (Innsbruck)-ről van szó. A Anna oszlop (Innsbruck)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna oszlop (Innsbruck)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna oszlop (Innsbruck)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna oszlop (Innsbruck)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna oszlop (Innsbruck)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Anna oszlop az innsbrucki Maria-Theresien-Straße utcában található .

Ez kapta a nevét 1703 után Annatag ( július 26. ), amelyen az utolsó bajor csapatok megszállták során a háború a spanyol örökösödési in Tirol kizárták ( Bayrischer Rummel ). Hálaadásra a birtokok 1704 -ben megfogadták , hogy emlékmvet állítanak fel.

Ezt Cristoforo Benedetti trentinói szobrász készítette vörös Kramsacher -márványból. Az alapon négy szent szobor található:

Ezt a négyet uralja az oszlop a Félhold Madonna szobrával .

1706. július 26-án Kaspar Ignaz Graf Künigl brixeni herceg-püspök áldotta meg az emlékmvet . Az évszázadok során többször helyreállították. 1958-ban, elssorban természetvédelmi okokból, a Szz szobrot Franz Roilo másolata váltotta fel , az eredetit pedig kölcsönadták a St. Georgenberg-Fiecht apátságnak , ahol a Fiecht Collegiate templom oldalsó kápolnájában helyezik el. ( Schwaz közelében ) a Szent Mária -oltár felett.

2009. október 10 -én kicserélték az emlékm alján lév szentek figuráit, a szentek alakjainak eredeti példányai most az innsbrucki régi vidéki ház els emeletén vannak.

web Linkek

Commons : Annasäule Innsbruck  - További képek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A tiroli tartományi kormány hivatala, kulturális osztály (szerk.): Kulturális jelentések Tirolból 2007. 60. emlékjelentés. Innsbruck 2007, 38. o. ( PDF; 10,7 MB )

Opiniones de nuestros usuarios

Ivett Kozma

A hozzám hasonlók számára, akik a Anna oszlop (Innsbruck) keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Vilmos Csontos

A Anna oszlop (Innsbruck) szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anna oszlop (Innsbruck) szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Balazs Bakos

Ez egy jó cikk a Anna oszlop (Innsbruck)_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Daniella Csizmadia

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna oszlop (Innsbruck)