Anna-Maria MüllerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Maria Müller-ről van szó. A Anna-Maria Müller-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Maria Müller-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Maria Müller-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Maria Müller-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Maria Müller-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Maria Müller 1971-ben Oberwiesenthalban , a II. Nemzetközi Mitropa Kupán

Anna-Maria Müller , késbb feleségül Anna-Maria Murach , (született február 23-, 1949-es a Friedrichroda , August 23-, 2009-es a Berlin ) német szánkó sportoló .

Élet és sportfejlesztés

Anna-Maria Müller családja áttelepülként érkezett az Óriás-hegységbl a türingiai Friedrichroda szánkópályára . Iskolájában reklámkampány vezetett a szánkózáshoz, ahol oktatója, Hugo Oberhoffner különböz tehetségeket képzett a Spießbergbahn-on . 1966-ban az SC Traktor Oberwiesenthal csapatában induló Müller Európa-bajnok lett a juniorok között, 1967-ben elször volt NDK-bajnok, amit 1969-ben megismételhetett. Az 1967-es világbajnokságon esett el. A grenoble-i olimpiai játékokon kezdetben második volt az Ortrun Enderlein mögött , de a gyzteshez hasonlóan t is kizárták versenyautó szánkóinak futóinak jogosulatlan melegítésének vádjával. 1969-ben vice-világbajnok, 1970-ben Európa-bajnok és a világbajnokság negyedik helyezettje lett. 1972-ben bronzérmes az Európa-bajnokságon gyzelem követte a 1972-es olimpiai játékok a Sapporo . Ugyanebben az évben megkapta a Hazafias Arany Érdemrendet .

Az olimpiai játékok után befejezte karrierjét és gyógyszerészetet tanult . Ezután szakképzett gyógyszerészként dolgozott a berlini Strausberger Platz Berliner Bär gyógyszertárában . Anna-Maria Murach két gyermek édesanyja volt.

irodalom

web Linkek

Commons : Anna-Maria Müller  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Meghalt Müller a szánkózás olimpiai bajnoka.
  2. Berliner Zeitung , 1972. április 15., 4. o

Opiniones de nuestros usuarios

Monika Oláh

Ezt a bejegyzést a Anna-Maria Müller-ről pont ezt kerestem.

Gabriella Hornyák

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anna-Maria Müller., Helyes

Dorina Földi

A Anna-Maria Müller nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Egon Herczeg

Örömmel találtam ezt a cikket a Anna-Maria Müller., Örömmel találtam ezt a cikket a Anna-Maria Müller.