Anna-Maria HeilAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Maria Heil-ről van szó. A Anna-Maria Heil-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Maria Heil-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Maria Heil-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Maria Heil-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Maria Heil-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Maria Heil (született június 21-, 1995-ös a Judenburg ) egykori osztrák teniszez .

Karrier

2007-ben Heil osztrák U12-es országos bajnok volt egyesben, párjával, Ann-Sophie Schwaigerrel együtt pedig párosban.

2014-ben debütált a linzi WTA Touron , amikor egy helyettesít karakternek köszönheten indult az egyéni kvalifikációs versenyen. 2014-ben egyesben bejutott a negyeddöntbe, egyszer pedig az eldöntbe , az ITF Ni Körverseny négy tornáján pedig párosban egyszer az eldöntbe. 2015 februárjában megnyerte els páros tornáját a nagyszombati ITF ni körversenyen .

2015 augusztusa óta Anna-Maria Heil nem játszott profi tornát, és 2016 közepe óta nem szerepel a világranglistán.

Heil 2015 és 2020 között üzleti jogot tanult a Bécsi Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Egyetemen, majd jogi diplomáját elvégezve kutatóasszisztensként dolgozott a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Polgári és Polgári Perjogi Intézetében.

A tornagyzelmek

Ketts

Nem. dátum verseny kategória Takaró Partner Végs ellenfelek Eredmény
1. 2015. február 14 SzlovákiaSzlovákia Nagyszombat 10 000 ITF Kemény pálya (hall) LettországLettország Anastasija Sevastova SzlovákiaSzlovákia Michaela Honová Lenka Juricová
SzlovákiaSzlovákia 
6: 4, 6: 3

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anna-Maria Heil osztrák bajnok! (tennissteiermark.at 2007. január 9-tl, hozzáférés: 2020. március 25.)
  2. Anna-Maria Heil, LL.M. (WU) (wu.ac.at, hozzáférés: 2020. március 25.)

Opiniones de nuestros usuarios

Beata Toldi

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anna-Maria Heil szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Angela ágoston

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna-Maria Heil íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna-Maria Heil

Martina Galambos

Végre egy cikk a Anna-Maria Heil, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anna-Maria Heil