Anna-Lisa ErikssonAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Lisa Eriksson-ről van szó. A Anna-Lisa Eriksson-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Lisa Eriksson-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Lisa Eriksson-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Lisa Eriksson-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Lisa Eriksson-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Lisa Eriksson (született január 21-, 1928-as a Selånger ; May 26-, 2012-es a Harnösand ) volt svéd sífutó .

Karrier

A Selångers SK-ban induló Eriksson váltóval bronzérmet nyert az északi sí-világbajnokságon, 1954- ben Falunban . 1954 és 1956 között háromszor volt svéd bajnok a Selångers SK idényében. 1955-ben és 1956-ban második lett a Svenska Skidspelen 10 km-es futásában . A 1956-es téli olimpia a Cortina d'Ampezzo , nyerte bronz a relét. 10 km-en felül a 13. helyet is megszerezte. A következ évben megnyerte a 10 km-es távot a Holmenkollen Sífesztiválon, és a Lahti Síjátékokon 10 km felett nyolcadik helyet ért el , ami a legjobb eredménye ezen a versenyen. Az 1958- ban Lahtiban megrendezett skandináv síbajnokságon 10 km-nél 20. helyet ért el.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Eredmények Svenska Skidspelen
  2. Eredmények Lahti Síjátékok 1956
  3. Eredmények Világkupa 1958

Opiniones de nuestros usuarios

Vivien Lőrincz

Nagyszerű poszt a Anna-Lisa Eriksson., Nagyszerű poszt a Anna-Lisa Eriksson.

Vanda Tamás

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna-Lisa Eriksson íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna-Lisa Eriksson