Anna-Lena GrellAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Lena Grell-ről van szó. A Anna-Lena Grell-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Lena Grell-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Lena Grell-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Lena Grell-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Lena Grell-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Lena Grell (született May 24-, 1995-ös in Eutin ) egy német kézilabdázó aki játszott Buxtehuder SV a Bundesliga során karrierje .

Karrier

Grell 2001-ben indult a TSV Ratekau labdajátékos csoportjában . Ratekau-ban egy sikeres ifjúsági csapat része volt, amellyel többször megnyerte az állami bajnokságot, 2012-ben a harmadik helyet szerezte meg a német B ifjúsági bajnokságban és bejutott az A ifjúsági Bundesligába. Miután a balkezes a 2013/14-es szezon második felében ketts játékjoggal futott fel az ATSV Stockelsdorf ni csapatának , a következ szezonban csatlakozott a Stockelsdorfhoz. A 2014/15-ös bajnoki idényben összesen 84 gólt szerzett a Stockelsdorf csapatában.

2015-ben Grell szerzdést írt alá a Bundesliga Buxtehuder SV klubbal . A Bundesliga csapata mellett a Buxtehuder SV-n is futott a 3. osztály második csapatához . Grell az els ni csapatnál összesen 20 versenymeccset játszott, amelyeken 2 gólt szereztek. 2016 nyarán a legfels osztályú SG Todesfelde / Leezen klubba költözött .

Grell a Schleswig-Holstein kézilabda szövetség állami válogatásához tartozott . Késbb a DHB-válogatáson vették észre.

sikerek

 • C-Ifjúsági Állami Bajnokság 2010
 • B-Ifjúsági Állami Bajnokság 2011-ben és 2012-ben
 • 3. helyezett német B ifjúsági bajnokság 2012

Magán

Apja, Heiko kézilabdázott a VfL Bad Schwartauban , akivel 1986-ban a 2. Bundesligába léptették el . Bátyja, Jan kézilabda játékvezet, és a ni Bundesligában irányítja a játékokat.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Ni fiatal CI ( Memento 2009. június 27-tl az Internetes Archívumban )
 2. a b c d e hlsports.de: A TSV Ratekau kézilabdás lányai búcsúznak! , megtekintve 2015. szeptember 3-án
 3. hlsports.de: A fiatalok újoncai, Stodo a fiatalokra és a vadakra támaszkodik , elérhet 2018. március 30.
 4. atsv.de: a góllövk listája Handball-Oberliga Hamburg / Schleswig-Holstein ni szezon 2014/15 , elérhet 2015. szeptember 3-án
 5. B a b bsv-live.de: Anna-Lena Grell utolsó új kiegészítése a BSV-hez , hozzáférés: 2018. március 30.
 6. liveticker.sis-handball.org: Buxtehuder SV II vs. SV Henstedt-Ulzburg , hozzáférés: 2015. szeptember 24
 7. bsv-live.de: Ewige BSV statisztikák , hozzáférés: 2019. augusztus 24
 8. sgtolee.de: Anna Lena Grell Buxtehude szerint Todesfelde származó 16 július 2016, megajándékozzuk 25 augusztus 2016
 9. A kézilabdás lányok egymás után másodszor országos bajnokok! ( Memento 2011. június 6-tól az Internetes Archívumban )
 10. A kézilabda osztály krónikája ( Memento 2009. június 21-tl az Internetes Archívumban )
 11. ln-online.de: Grell & Grell: Ratekau-tól a Handball Oberhausig , elérhet 2015. szeptember 3-án

Opiniones de nuestros usuarios

Benjamin Berki

Tetszik az oldal, és a Anna-Lena Grell szóló cikk az, amit kerestem

Nikoletta Szöllősi

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna-Lena Grell talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna-Lena Grell szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Barbara Vágó

A Anna-Lena Grell szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm