Anna-Lena GreenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Lena Green-ről van szó. A Anna-Lena Green-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Lena Green-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Lena Green-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Lena Green-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Lena Green-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Lena Grüne (született október 30-, 2001-ben a Hildesheim ) német strandröplabda játékos .

Karrier

2016-ban Grüne az ötödik helyen végzett a német U18-as bajnokságban Paula Klempererrel. 2017-ben duót alakított Lea Sophie Kunst- szal . A Green / Art második helyezett lett az U17-ben és az U18-ban. 2018-ban részt vettek a nürnbergi Techniker Beach Tour kvalifikációján . A nanjingi U19-es világkupán a kilencedik helyre kerültek. Aztán német U18-bajnokok lettek. A Greta Klein-Hitpaß , zöld is elérte a végleges, a U19 torna. Az edz 2015 és 2019 között Stefan Drews volt , aki több országos címet nyert az Északnyugat-német Röplabda Szövetség alakulatával. 2019-ben Green fleg Nele Schmitt-mel és Chenoa Christ- szel játszott . A 2019-es Techniker Strandtúrán Grüne / Schmitt Nürnbergben a kilencedik, Drezdában a 13. lett .

2020-ban Greenet a Beach League helyettesítjeként használták . A bajnokság második hetét Isabel Schneiderrel játszotta, és a Final Four-ban is részt vett, ahol két vereség után negyedik lett. A Comdirect Beach Tour 2020 els selejtez tornáján Julika Hoffmannval versenyzett . A második tornán Kira Walkenhorst olimpiai bajnokkal játszott és bejutott a német bajnokságba , ahol az ötödik helyet érte el.

Január / február 2021, Grüne / Schmitt részt vett az els kiadás a német Beach Trophy in Düsseldorf . Ott bejutottak a rájátszás nyolcaddöntjébe, amelyet elvesztettek a késbbi gyztesekkel, Nadine és Teresa Strauss ellen . 2021. április 20-án bejelentették, hogy Anna-Lena elhagyja a Hildesheim MTV 48-at, és csatlakozik a Helios Grizzlys Giesenhez . A Leonie Körtzinger , Grüne nyerte a selejtez Timmendorfer a Stuttgart .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. német ranglista (2021. július 12-én)
  2. FIVB világranglista (2021. július 12-én)
  3. Titok kiderült: Kira Walkenhorst Anna-Lena Grüne-vel játszik. Röplabda Magazin, 2020. július 19., hozzáférés: 2020. július 21 .
  4. Ki a homokra. In: Röplabda Bundesliga. Helios Grizzlys Giesen , 2021. április 20., hozzáférés: 2021. április 20 .

Opiniones de nuestros usuarios

Henrietta Galambos

A Anna-Lena Green szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anna-Lena Green szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Edina Pataki

Ezt a bejegyzést a Anna-Lena Green-ről pont ezt kerestem.

Amanda Timár

A Anna-Lena Green szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Imola Vigh

A Anna-Lena Green szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Akos Sárközi

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anna-Lena Green-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anna-Lena Green-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anna-Lena Green itt. Ezért adom neked az öt csillagot