Anna-Katharina SamselAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna-Katharina Samsel-ről van szó. A Anna-Katharina Samsel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna-Katharina Samsel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna-Katharina Samsel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna-Katharina Samsel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna-Katharina Samsel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna-Katharina SAMSEL (született április 12-, 1985-ben a hannoveri ) egy német színészn és egykori mkorcsolyázó és roller korcsolyázó .

élet és karrier

Samsel Wolfsburgban ntt fel és ott járt iskolába. Gyerekként sportolóként kezdte a mkorcsolyát . Kilenc éves korában a mkorcsolya további sportágként került fel. Mindkét sportágban számos sikert ért el a bajnokságokon. Háromszor volt észak-német mkorcsolya-bajnok. Mkorcsolyában 1999-ben, 2000-ben és 2002-ben a Dream Team világbajnoka volt a korcsolyázásban. 1999-ben német bajnok egy- és párkorcsolyában is.

Samsel Abitur- ját a wolfsburgi Albert-Schweitzer-Gymnasiumban végezte. befejezte egy mköd képzési a Filmacting School in Cologne , amely diplomázott színészi diplomát 2007-ben. Ezenkívül Samsel 2008 óta rendelkezik magánszínészi órákkal. Emellett számos workshopon vett részt, amelyek közül néhány nemzetközi, a filmtechnika , a forgatókönyvírás , a rendezés és a szinkron témakörökben .

2006-ban Samsel Claudia szerepét játszotta a kölni Filmszínésziskola színházi produkciójában A legédesebb gyümölcsök cím darabban Matthias Freihof rendezésében . 2007-ben szerepet vállalt az Anyám könnyei cím filmben . Daryush Shokof 2007- es Epicalyse Now cím rövidfilmjében is láthatta . 2008-ban a brit Coldplay együttes Lost cím dalának videoklipjében szerepelt . 2009 decemberében Samsel átvette Katja Bergmann szerepét az RTL - Daily-Soap Alles Waswas cím filmben , amelyet 2015-ig játszott. Szerepében egy mkorcsolyázót testesített meg, aki világpályáról álmodozik. Samsel számos más rövid és okleveles filmben is dolgozott.

2011-ben Anna Samsel megkapta a német szappandíjat a Legjobb ni színészn napi szappan kategóriában a Minden számít cím filmben nyújtott szerepéért .

Amellett, hogy a színészet, Anna-Katharina SAMSEL is mködik, mint egy modell . Kölnben él, és 2010 júniusáig hat évig volt kapcsolatban Hans Sarpei futballistával .

Filmográfia

Díjak

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anna-Katharina Samsel Katja Bergmann rtl.de -t játszik ; utoljára 2013. február 8-án látogatták meg
  2. Új kiegészítés: A nvér 2009. november 30-án csatlakozik az RTL szappan Hamburger Morgenposthoz
  3. Parti Rooney-val a szerelem után : BILD 2010. július 31-tl

Opiniones de nuestros usuarios

Janka Kelemen

A Anna-Katharina Samsel szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Csaba Gyarmati

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna-Katharina Samsel