Anna kancellárAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna kancellár-ről van szó. A Anna kancellár-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna kancellár-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna kancellár-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna kancellár-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna kancellár-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Theodora kancellár (született április 27-, 1965-ös a Richmond , London , Anglia ) egy brit színészn , aki ismert Németországban a filmek Négy esküv és egy halál , Milyen lányok akar , és a Büszkeség és balítélet , többek között .

élet és karrier

Anna kancellár 1965-ben született Londonban , Richmond városában , John kancellár és Mary Joliffe családjában. Unokatestvére a színészn, Dolly Wells . Harmadik évében a londoni Drámai Mvészeti és Musical Akadémián terhes lett és kiesett. A lányuk 1988-ban született. A Jock Scott skót költvel kötött házassága kudarca után feleségül vette Nigel Willoughby-t , akivel 1993-ban ismerkedett meg, miközben a Boddingtons sörmárka reklámfilmjét forgatta . A házasságot 1999-ben felbontották.

Henrietta ("Kacsafelület") ábrázolása az 1994- es Négy esküv és egy halál cím filmben világszerte ismertté tette Anna kancellárt.

Filmográfia (válogatás)

Díjak

  • 2011: Jelölés - Brit Akadémia Televízió-díj a legjobb ni mellékszereplért (Az óra)
  • 2011: Jelölés - A Broadcasting Press Guild díja a színésznért (Az óra)

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Ist Arisztokrata Anna - Sally Morgan találkozik Kew Anna kancellárjával , itt: thegreenmag.co.uk ( Memento 2007. szeptember 28-tól az Internet Archívumban )
  2. ^ Judith Woods: Mi történt Duckface-szel 2011. július 19, ISSN  0307-1235 ( telegraph.co.uk [hozzáférés: 2019. október 31.]).
  3. Lydia Slater: Még a férjem is Duckface-nek hív - mondja Anna kancellár . In: The Times . 2013. június 22., ISSN  0140-0460 ( thetimes.co.uk [hozzáférés: 2019. október 31.]).

Opiniones de nuestros usuarios

Fatime Boda

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna kancellár., Azt hittem, már mindent tudok a Anna kancellár., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anna kancellár.

Ivett Balázs

A Anna kancellár nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Tamas Bakó

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna kancellár íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna kancellár