Anna (istenn)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna (istenn)-ről van szó. A Anna (istenn)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna (istenn)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna (istenn)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna (istenn)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna (istenn)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna si anatóliai istenn, akit az si asszír gyarmatosítás idején a Karum Kaneben imádtak.

Anna Kane f istennje, akit a II. Réteg dokumentál. Esküi istenségként jelenik meg az asszír kereskedk és az anatóliai kereskedelmi partnerek közötti szerzdésekben, közvetlenül az asszír isten, Aur mellett . Esetleg a "város istennje" és a "Kane istennje" epitettek mögé bújik. A Kane király az év elején tartott fesztiváljának napján ellátogatott Anna templomába. Kr. E. 19. és 18. században Kr . Eltt Annát idjárási isten váltotta fel Kane városi istenségeként és a szerzdések esküjeként, ami tükrözdik az Ib réteg írott anyagában is. Ez valószínleg összefügg az idjárási istenek fokozott imádatával Szíriában és Észak- Mezopotámiában ugyanebben az idszakban.

Az Anna nev istennt megemlítik a hettita birodalom korszakának szövegeiben is , fleg a luwi kultuszokkal kapcsolatban. Ez istenn Anna, aki nem feltétlenül kell azonosnak Anna KANES, de talán éppen ugyanaz volt a neve, az egyik olyan istenségek , akik imádták a upina a kíséret az istenn uwaanna .

irodalom

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Piotr Taracha: Anatólia második millenniumi vallásai . Wiesbaden 2009, 28. o.
  2. ^ Piotr Taracha: Anatólia második millenniumi vallásai . Wiesbaden 2009, 29. o.
  3. ^ Piotr Taracha: Anatólia második millenniumi vallásai . Wiesbaden 2009, 28. o.
  4. ^ Piotr Taracha: Anatólia második millenniumi vallásai . Wiesbaden 2009, 48. o.
  5. ^ Piotr Taracha: Anatólia második millenniumi vallásai . Wiesbaden 2009, 117. o.

Opiniones de nuestros usuarios

Valentina Szatmári

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anna (istenn) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anna (istenn)

Viktoria Erdős

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anna (istenn)_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Anett Jakab

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anna (istenn)., Helyes

Ilona Bakó

Valami mást kellett találnom a Anna (istenn), nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anna (istenn)