Anna GandlerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anna Gandler-ről van szó. A Anna Gandler-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anna Gandler-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anna Gandler-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anna Gandler-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anna Gandler-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Gandler (született január az 5., 2001-ben a Hall in Tirol ) osztrák Biathlete.

Élet és származás

Anna Gandler Innsbruckból származik és az SC Kitzbühel csapatába indul.

Karrier

Anna Gandler els nemzetközi versenyeit a 2017-es Biatlon Junior Világbajnokságon vetette fel, ahol ezüstérmet nyert az ifjúsági sprintversenyen. A következ években részt vett az IBU Junior Kupa versenyein , valamint különböz junior Európa- és világbajnokságokon. A 2020 Junior Világbajnokságon a Lenzerheide , nyerte bronz az egyes fajok és az arany a törekvés. Röviddel ezután aranyat nyert az ausztriai Hochfilzenben zajló junior Európa-bajnokságon az ifjúsági egyéni versenyen. A sprintben elért ötödik hely után - hasonlóan Lenzerheide-ben a negyedik hellyel - ígéretes helyzetben volt az üldöz verseny újabb érméért. Ezt és a váltóversenyeket azonban pótlás nélkül törölték a kialakuló COVID-19 járvány miatt . A 2021- ben Obertilliachban zajló junior világbajnokságon bronzot szerzett a váltóversenyben Anna Juppe , Lisa Osl és Lea Rothschopf együttesével .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anna Gandler a biathlonworld.com oldalon, hozzáférés 2021. március 15-én

Opiniones de nuestros usuarios

Blanka Gulyás

Jó cikk a Anna Gandler

Erna Baráth

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anna Gandler

Aniko ács

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anna Gandler talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anna Gandler szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes